Zbulohet Dizajni i iPhone 16
Nisja e iPhone 16 është shumë larg, por kjo nuk e ndal kurrë thashethemet për të nxjerrë përditësime të reja për t'i mbajtur njerëzit të emocionuar.

Modeli i iPhone 16 është ndoshta më pak i popullarizuari nga seria e katër modeleve, por këtë vit kompania mund të na japë një kthesë të re në dizajn. Çdo vit shohim Apple duke sjellë disa nga veçoritë Pro në modelet e vaniljes.

Me prezantimin e iPhone 15, ne morëm ishullin Dynamic në iPhone 15 dhe 15 Plus. Këtë herë ne mund të shihnim butonin e veprimit që rrjedh deri në variantin e iPhone 16.

Njësitë bedel të rrjedhura të iPhone 16 lë të kuptohet për një strukturë të re të kamerës së pasme. Mund t'i shohim ende kamerat të vendosura vertikalisht, por moduli gjithashtu po shkurtohet për t'iu përshtatur sensorëve. Para kësaj, ne kemi parë iPhone ose 15 modele që i mbajnë kamerat diagonalisht brenda modulit.

Ndryshimi tjetër i madh që pritet me iPhone 16 është përfshirja e butonit të veprimit që u prezantua me modelet iPhone 15 Pro. Butoni i veprimit është i personalizueshëm dhe vepron si një shkurtore për cilindo prej aplikacioneve si kamera, ChatGPT dhe më shumë. Lansimi i iPhone 16 gjithashtu pritet të shohë modele të reja me ngjyra, të cilat janë sugjeruar në raportet e këtij muaji.

Megjithatë, ndryshimet më të mëdha që priten me modelet e iPhone 16 Pro mund të jenë butoni i përfolur i diafragmës për kamerën që ka kuptim dhe një grup krejtësisht i ri kamerash në pjesën e pasme që mund të përfitojnë nga veçoritë e supozuara të AI që iOS 18 do të ofrojë më vonë këtë. vit. Është e rëndësishme që Apple të vazhdojë me fokusin në dallimin e modeleve vanilje dhe Pro, gjë që u jep njerëzve arsyen të shpenzojnë shumë për Pro.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations