8 Aplikacionet më të mira për editimin e fotove në iPhone & Android!
Këto aplikacione të mrekullueshme falas /me pagesë për redaktimin e fotografive ju japin mundësi pa fund të editoni fotot tuaja.

Nuk ka rëndësi nëse  keni iPhone-in e ri 12 Pro Max, Galaxy S21 Ultra apo një telefon më të vjetër dhe më të lirë; PlayStore në iPhone dhe  Google Play në Android janë plot me aplikacione të fuqishme që mund t'i japin fotove tuaja ekzistuese një pamje krejt të re, pa u munduar shumë.


Ja cilat janë këto aplikacione:

  • Snapseed-  (falas në Android & IOS)
  • Lightroom- (falas disa features në Android & IOS  ,për akses të plotë duhet pagesë prej 5$)
  • Adobe Photoshop Express - (falas në Android & IOS)
  • Prisma -  (Android & IOS, me pagesë prej 8$ në muaj)
  • Bazzart - (vetëm në IOS, me pagesë prej 8$ në muaj)
  • Photofox - (vetëm në  IOS)
  • VSCO - ( Android & IOS për akses të plotë 20$ në vit duke përfshirë dhe 7 ditë provë)
  • PicsArt - ( Android & IOS për akses të plotë 48$ në vit )

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations