Nintendo Switch OLED dhe Xbox Series S tashmë në shitje
 
TE SUGJEROJME
     
Ka qenë një javë emocionuese për fansat e Nintendo Switch. Së pari, Nintendo njoftoi një grup të tërë lojërash si pjesë e ngjarjes së saj të fundit Direct duke përfshirë F-Zero 99 një rrotullim i betejës royale në titullin klasik të garave dhe ribërjet e Mario dhe Donkey Kong dhe Paper Mario: The Thousand-Year Door.

Nintendo Switch OLED është në shitje me çmimin më të ulët të të gjitha kohërave në Monoprice, ku mund ta merrni me transport falas dhe Joy-Cons blu dhe të kuqe për vetëm 289,99 dollarë (60 dollarë ulje).

Ndryshe nga Switch standard, edicioni i nivelit të lartë krenohet me një panel të gjallë OLED 7 inç, që është më i pasur si në kontrast ashtu edhe në ngjyra. Altoparlantët e tij janë gjithashtu më të zhurmshëm dhe më të qartë, dhe ju mund të ruani më shumë lojëra në vetë pajisjen falë hapësirës së brendshme të zgjeruar prej 64 GB.

Ai gjithashtu përmban një mbajtëse më të gjerë dhe më të fortë se Switch-i origjinal, i cili është një dhuratë nga perëndia nëse përdorni shpesh konsolën hibride në modalitetin e tavolinës ndërsa jeni në lëvizje.

Modeli OLED i Nintendo Switch përmban një sërë përmirësimesh delikate, duke përfshirë një ekran OLED 7 inç, performancë të përmirësuar audio dhe një mbajtëse më të mirë.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations