WhatsApp ju lejon të ndani statusin tuaj automatikisht edhe në Facebook: Ja si funksionon
 
TE SUGJEROJME
WhatsApp ofron një zgjidhje të përshtatshme duke i lejuar përdoruesit të ndajnë automatikisht statusin e tyre direkt në Facebook Stories. Ka shumë përdorues që pëlqejnë të ndajnë historitë e tyre në platforma si Facebook dhe Instagram. Ka edhe njerëz që preferojnë të përdorin statusin WhatsApp.

Ndërsa Facebook është një hapësirë ​​për ndarjen e përvojave të jetës, opinioneve, imazheve dhe videove me një audiencë më të gjerë, WhatsApp përdoret kryesisht për komunikim një me një ose në grup, i cili gjithashtu mundëson ndarjen e imazheve, lidhjeve dhe videove.

Pavarësisht qëllimeve të tyre unike, të dyja platformat kanë një veçori të përbashkët, e cila ju lejon të ndani tekst, foto ose video me audiencën tuaj për 24 orë, të njohur si Status në WhatsApp dhe Story në Facebook. Është interesante se shumë përdorues ndajnë të njëjtën përmbajtje në të dyja platformat.

WhatsApp ofron një zgjidhje të përshtatshme duke i lejuar përdoruesit të ndajnë automatikisht statusin e tyre direkt në Facebook Stories. Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë përmes hapave për të ndarë statusin tuaj WhatsApp në Stories në Facebook.

Parakushtet që duhet të keni parasysh

Për të ndarë me lehtësi statusin tuaj WhatsApp në Facebook, fillimisht duhet të lidhni llogarinë tuaj të mediave sociale me WhatsApp. Kjo mund të bëhet duke zgjedhur opsionin "Ndani statusin tim nëpër llogaritë e mia" në cilësimet e privatësisë së statusit.

Pasi të aktivizohet, statusi juaj mund të ndahet automatikisht në të dyja platformat njëkohësisht, duke eliminuar nevojën për të postuar manualisht në secilin aplikacion veç e veç. Pasi të konfirmoni llogarinë tuaj në Facebook, mund të krijoni një përditësim të statusit në WhatsApp dhe të zgjidhni ta ndani drejtpërdrejt në Story pa dalë nga aplikacioni i mesazheve.

Për të përdorur këtë veçori në Android, ndiqni këto hapa:

1. Hapni WhatsApp-in dhe zgjidhni skedën ‘Përditësimet’, pranë ‘Chats’.

2. Krijoni një përditësim të statusit duke trokitur mbi "Statusi im" nën opsionin "Status".

3. Pranë përditësimit të statusit, trokitni lehtë mbi tre pikat.

4. Zgjidhni "Share në Facebook".

5. Prekni "SHARE TANI" për të postuar menjëherë përditësimin e statusit në Facebook Stories.

Për të përdorur këtë veçori në iPhone/iOS, ndiqni këto hapa:

1. Hapni WhatsApp dhe hyni te skeda "Përditësimet".

2. Prekni "Statusi im" nën opsionin "Status".

3. Ndërsa përditësimi i statusit që dëshironi të ndani po luhet, trokitni lehtë mbi 'ikona e syve'.

4. Prekni "më shumë" dhe zgjidhni "Share në Facebook".

5. Shtypni 'Share tani' për të postuar shpejt përditësimin e statusit tuaj në Facebook Stories.

Përveç postimeve në Facebook Stories, ju gjithashtu keni mundësinë të ndani përditësimet e statusit tuaj WhatsApp në aplikacione të tjera të ndryshme, të disponueshme si për përdoruesit e Android ashtu edhe për iPhone.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations