Shitja e madhe verore e Amazon fillon së shpejti, ja telefonat me zbritje...
Njoftohet shitja e Madhe Verore e Amazon: Premton të ofrojë zbritje në pajisje të tilla si OnePlus 12, OnePlus Nord 3, Redmi 13C, Redmi Note 13 Pro, Samsung Galaxy M34, Samsung Galaxy S23, iQOO Z9, Tecno Pova 6 Pro dhe më shumë.

Shitjet e Verës së Madhe të Amazon do të fillojnë së shpejti. Platforma e e-commerce ka njoftuar ardhjen e këtij eventi të shitjes.

Ndërsa datat e sakta të shitjes nuk janë zbuluar ende, Amazon India premton të ofrojë zbritje të mira në disa telefona inteligjentë të njohur. Faqja ngacmuese e shitjeve të Amazon Great Summer thotë se kjo shitje do të ofrojë "marrëveshjet më të mira të smartfonëve" për konsumatorët.

Përpara ngjarjes së shitjes, Amazon ka zbuluar listën e pajisjeve që janë vendosur të marrin zbritje dhe do të jenë të disponueshme me "ofertat më të mira". Do të ofrojë zbritje në 8 pajisje OnePlus. Këto përfshijnë OnePlus 12, OnePlus Nord CE 4, OnePlus 12R, OnePlus Nord 3, dhe më shumë, sipas listës zyrtare të shitjeve në Amazon.

Gjatë shitjes së verës së madhe në Amazon, pajisjet si Redmi 13C, Redmi Note 13 Pro, Samsung Galaxy M34, Xiaomi 14, Samsung Galaxy S23, iQOO Z9, Galaxy S24, Tecno Pova 6 Pro dhe më shumë do të kenë zbritje, sipas shitjes faqe. Çmimet e sakta të këtyre telefonave dhe modeleve të tjera që do të jenë gjithashtu të disponueshme gjatë eventit ka të ngjarë të zbulohen në ditët në vijim (qoftë kur të fillojë shitja ose disa ditë para saj.

Ndërsa kompania po pretendon të ofrojë zbritje edhe në disa nga telefonat e rinj flamurë, konsumatorët këshillohen të mbajnë pritshmëritë e tyre të ulëta. Deri më tani, nuk ka zbuluar emrat e iPhone-ve që do të kenë zbritje, por teaser-i ka konfirmuar se eventi i shitjes do të përfshijë edhe pajisjet Apple. Ka të ngjarë të shohim disa oferta zbritje në serinë aktuale të iPhone 15, siç ka qenë rasti me shitjet e Amazon më parë.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations