Huawei Petal Search, konkurrenti më i ri në treg
 
TE SUGJEROJME
     
Huawei Petal Search, është motori i kërkimit të aplikacionit alternativ për Google

Huawei Petal Search është mjeti i ri universal i kërkimit për smartphone nga prodhuesi kinez bazuar në shërbimet HMS, si një alternative për ato të Google (GMS). Petal Search do të instalohet paraprakisht në P40 dhe në të gjithë smartphone në interval, dhe mund ta shkarkoni atë tani nga App Gallery, alternative Play Store.

Petal Search është vizualisht i ngjashëm me widget klasik të Google që gjendet në home e të gjithë smartphone Android. Huawei thotë se është një mjet universal kërkimi, "i cili lejon përoruesit e smartphone-ve HUAWEI të kërkojnë dhe të gjejnë gjithçka që u nevojitet - përfshirë aplikacione, lajme, imazhe dhe më shumë."

Widget-i gjithashtu ka si qëllim të ndihmojë përdoruesit të gjejë aplikacionet e tyre të preferuara, duke mbledhur sugjerime dhe rezultate nga burime të shumta të përshatshme me smartphone HMS. Sigurisht, App Gallery është plotësisht e integruar dhe e pajtueshme menjëherë. Ku tool u zhvillua në bashkëpunim me motorët e kërkimit siç janë evropiani Qwant dhe rusi  Yandex, dhe premton siguri maksimale të kombinuar me mbrojtjen e privatesise së përdoruesit - me certifikimin nga organi kompetent evropian ePrivacy.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations