Samsung S21 vs S21 Plus vs S21 Ultra Kamera
 
TE SUGJEROJME
     
Cila nga smartphon-ët ka kamerën më të mirë? Në këtë video të shkurtër ndodhen foto të shkrepura nga Samsung S21,S21Plus dhe S21 Ultra në momente të ndryshm...

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations