WhatsApp shton ikona të reja në bisedë,  ja çfarë…
 
TE SUGJEROJME
Ikonat e reja në bisedë janë të disponueshme për të gjithë testuesit beta që instalojnë përditësimin më të fundit të WhatsApp beta për iOS nga aplikacioni TestFlight.

Platforma e njohur e mesazheve të menjëhershme në pronësi të Meta-s, WhatsApp po shton ikona të reja për bashkëngjitjen e bisedës, duke i futur ato në një sistem rrjeti dhe jo në një fletë. Ai do t'u ofrojë përdoruesve një përvojë më moderne kur zgjedhin se çfarë të ndajnë në bisedë.

“Pas instalimit të përditësimit më të fundit beta të WhatsApp për iOS 23.24.10.70, i cili është i disponueshëm në aplikacionin TestFlight, zbuluam se WhatsApp po prezanton ikona të reja në pamjen e bashkëngjitjes së bisedës,” raportoi WABetaInfo.

Aplikacioni i mesazheve të çastit ridizajnoi disa ikona në pamjen e bashkëngjitjes së bisedës dhe ndryshimet janë të disponueshme për të gjithë testuesit beta që kanë instaluar përditësimin më të fundit. Prezantimi i ikonave të reja që përfaqësojnë ndarjen e imazheve, kontaktet, dokumentet dhe kamerën ka të ngjarë për shkak të ndryshimeve të fundit të ndërfaqes në ndërfaqen e aplikacionit që përfshinte përdorimin e ngjyrave të reja.

“Ne besojmë se angazhimi i WhatsApp për të rinovuar menunë e bashkëngjitjes së bisedës duke përditësuar ikonat e tij pasqyron një qasje të veçantë për të rafinuar ndërfaqen e përdoruesit. Këto ndryshime shërbejnë si një hap i madh në angazhimin e tyre për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, "tha WABetaInfo.

Përveç kësaj, WhatsApp tani po lëshon një ekran prezantues për të njoftuar se WhatsApp beta për iPad është i disponueshëm për testuesit aktualë beta. Ikonat e reja për pamjen e bashkëngjitjes së bisedës janë të disponueshme për të gjithë testuesit beta që instalojnë përditësimin më të fundit të WhatsApp beta për iOS nga aplikacioni TestFlight.

Ndërkohë, WhatsApp po lëshon gjithashtu një veçori që shton një shkurtore për të hapur bisedat me AI nga skeda Chats. Një buton i ri ndodhet në skedën Chats mbi ikonën për të nisur biseda të reja. Me këtë buton, është e mundur që shpejt të hapen bisedat me AI, duke e bërë procesin më të shpejtë dhe akoma më të përshtatshëm për përdoruesit.

Duke prezantuar një shkurtore të dedikuar, përdoruesit mund t'i qasen shpejt bisedave me AI direkt nga skeda e bisedave pa hapur listën e kontakteve.

Funksioni që shton një shkurtore për të hapur bisedat me AI nga skeda Chats është i disponueshëm për disa testues beta që instalojnë përditësimin më të fundit të WhatsApp beta për Android nga Google Play Store dhe do të shpërndahet për më shumë njerëz gjatë javëve të ardhshme.

 
TE SUGJEROJME

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations