WhatsApp do t'ju lejojë të shihni se cilët nga miqtë tuaj kanë qenë pak minuta më parë!
Përdoruesit e WhatsApp mund të klikojnë në profilin e një personi për të kontrolluar nëse ai është në linjë dhe i disponueshëm për bisedë. Por së shpejti, aplikacioni i mesazheve do ta bëjë më të lehtë të shohësh se cilët nga miqtë ose kontaktet e tua kanë qenë së fundmi në linjë.

Po, WhatsApp po teston një mënyrë të re për të dhënë këto detaje me ndihmën e një seksioni të ri kur klikoni në ikonën + në fund të ekranit.

Funksioni i ri është duke u testuar beta për përdoruesit e Android me versionin 2.24.9.14 siç përmendet nga WeBetaInfo në postimin e tij të fundit këtë javë. Aplikacioni i mesazheve në thelb po shton një skedë të re në ndërfaqen e tij të quajtur Recently online pikërisht mbi seksionin ku mund të shihni emrat e të gjitha kontakteve tuaja në WhatsApp.

"Ndërsa kjo veçori nuk ofron një listë gjithëpërfshirëse në internet të të gjitha kontakteve, ai simulon në mënyrë efektive një funksionalitet të tillë duke shfaqur një numër të kufizuar kontaktesh aktive të kohëve të fundit, veçanërisht kur përpiqeni të zgjidhni kontakte për të kryer një telefonatë," thekson këshilluesi në postim.

Është e mundur që WhatsApp dëshiron t'u japë përdoruesve të saj këto detaje kur ata planifikojnë t'i telefonojnë për diçka të rëndësishme ose thjesht rastësisht. Funksioni është i dukshëm për testuesit e përzgjedhur të Android beta për momentin, por të tjerët ka të ngjarë të marrin përditësimin në javët e ardhshme. Duke folur për kontaktet, WhatsApp po teston gjithashtu një veçori tjetër që përfshin shtytjen që të flisni me njerëzit të cilëve nuk u dërgoni kurrë mesazhe në platformë. Shpresojmë që aplikacioni i mesazheve t'u japë përdoruesve mundësinë që të jenë të dukshëm në këtë veçori si një shtresë e shtuar e mbrojtjes së privatësisë së tyre në aplikacion.

WhatsApp mendon se mund të humbisni lidhjen me disa nga kontaktet tuaja ekzistuese dhe dëshiron t'ju ndihmojë me një shtytje për t'i dërguar mesazhe. Detajet e veçorisë së ardhshme janë ndarë nga WABetaInfo këtë javë, dhe nëse keni akses në përditësimin e versionit beta të Android 2.24.9.5, shanset janë që mund të shihni dosjen e re të disponueshme në ekranin kryesor të bisedës.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations