Nuk doni të humbisni Katar 2022/Këto janë platformat ku mund të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë të FIFA World Cup
Ka filluar Kupa e Botës FIFA 2022, por shumë shikues u përballën me probleme gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të ceremonisë së hapjes. Për të gjithë ata që e kanë humbur dhe nuk duan të humbasin ndeshjet në vijim këtu është një listë e platformave të tjera alternative ku mund të shikoni ndeshjet drejtpërdrejtë.

Ethet e Kupës së Botës FIFA janë ndezur dhe të gjithë tifozët e futbollit po i shikojnë ndeshjet e zhvilluara në vendin pritës Katar.

Ju mund ta shikoni Kupën e Botës FIFA drejtpërdrejtë në telefonat inteligjentë ose PC përmes aplikacionit ose shfletuesit Jio Cinema. Aplikacioni vjen gjithashtu televizorët Samsung me Tizen OS 2.4 e lart dhe televizorët Android me versionin 7 e lart. Apple TV me OS 10 e lart po mbështet gjithashtu aplikacionin JioCinema.

Tani nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë alternativa për të parë drejtpërdrejt turnetë e futbollit, ka edhe më shumë opsione. Këtu është lista e të gjitha platformave të transmetimit ku mund të shikoni turnetë e futbollit FIFA Ëorld Cup Katar 2022 drejtpërdrejtë në iPhone, smartphone Android, iPad dhe desktop.

JioTV

Për të parë ndeshjet në JioTV, do t'ju duhet të instaloni aplikacionin dhe të identifikoheni duke përdorur numrin tuaj të telefonit të regjistruar Jio. Pasi të regjistroheni në aplikacion, duhet të shkoni te seksioni i kanaleve të drejtpërdrejta të JioTV dhe të hapni Sports18 ose Sports18 HD.

Aplikacioni im Vi, Vi Filma dhe TV

Përdoruesit e Vodafone Idea (Vi) gjithashtu mund të shikojnë drejtpërdrejt FIFA Ëorld Cup 2022 në aplikacionin My Vi ose të transmetojnë ndeshje falas në aplikacionin Vi Filma dhe TV. Duhet të identifikoheni në aplikacionin My Vi ose Vi Movies ose Vi TV duke përdorur numrin tuaj të telefonit të regjistruar Vi nga OTP.

Tata Play

Përdoruesit e Tata Play (ish Tata Sky) mund të shikojnë ndeshjet drejtpërdrejt në Tv, si dhe në aplikacionin Tata Play. Përdoruesit duhet të kenë një abonim aktiv në Sports18/Sports18 HD. Për të transmetuar ndeshjet drejtpërdrejtë, shkarkoni Tata Play në Android ose iOS ose hapni faqen e internetit në kompjuterin tuaj.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations