Një funksionalitet i ri për WhatsApp
 
TE SUGJEROJME
     
Tashmë mund të aksesoni në WhatsApp deri në 4 paisje.

Funksionaliteti i shumë pajisjeve në WhatsApp është padyshim një nga karakteristikat më të pritura nga përdoruesit e aplikacionit të mesazheve, të cilët kanë vite që po grumbullohen për zbatimin e tij. Prej disa ditësh kemi mesuar që WhatsApp po teston mundësinë e lidhjes deri në 4 pajisje në llogarinë tuaj, por tani është shtuar një detaj i ri për ta bërë aplikacionin edhe më të plotë: sinkronizimin multi-platformë të bisedave në Android dhe iOS.

Kjo do të thotë, për shembull, që në të ardhmen do të jetë e mundur të transferoni të gjitha bisedat tuaja nga Android në iOS dhe anasjelltas pa përdorur domosdoshmërisht mjete të palëve të treta - ndër të tjera, shpesh jo të besueshme.

Ky funksion aktualisht është në zhvillim e sipër. Data e lëshimit nuk është njoftuar ende.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations