Cfarë është Tinder Select?
 
TE SUGJEROJME
Tinder njoftoi një abonim prej 499 dollarësh në muaj vetëm me ftesë, Tinder Select. Si pjesë e planit premium, abonentët mund t'u dërgojnë mesazhe njerëzve me të cilët nuk janë përshtatur, ndërsa përdoruesit "më të kërkuar" do të shohin profilet e tyre.

Tinder thotë se ofron planin vetëm për më pak se 1 për qind të përdoruesve të tij që i konsideron "jashtëzakonisht aktiv" dhe se aplikacionet do të hapen në mënyrë të përsëritur.

“Ne e dimë se ekziston një grup përdoruesish shumë të angazhuar dhe aktivë, të cilët kanë prioritet mënyra më efektive dhe efikase për të gjetur lidhje,” tha shefi i produkteve të Tinder, Mark Van Ryswyk. "Kështu që ne u angazhuam në teste dhe reagime të gjera me këtë audiencë gjatë disa muajve të fundit për të zhvilluar një ofertë krejtësisht të re."

Nëse zgjidhen për të aplikuar, përdoruesit do të duhet të plotësojnë "ekranin e përzgjedhjes me 5 pika" të kompanisë. Kjo do të thotë se profili i tyre duhet të përfshijë një foto të verifikuar, një biografi, pesë interesa, të paktën katër imazhe dhe detaje rreth llojit të marrëdhënies që ata kërkojnë. Nëse aplikimi i tyre miratohet, anëtarët mund të shtojnë një distinktiv ekskluziv të Zgjidhjes në profilin e tyre. Ashtu si opsioni i ri i Twitter-it për të fshehur shenjën tuaj blu, anëtarët e Zgjidh mund të fshehin gjithashtu distinktivin vetëm në rast se nuk duan që njerëzit të dinë se kanë paguar për paketën e nivelit më të lartë.

Abonimi i ri vjen më shumë se një vit pasi kompania mëmë e Tinder, Match Group, bleu aplikacionin e takimeve me ftesa The League, i cili synon "beqarët ambicioz, të orientuar drejt karrierës". Ky aplikacion u kushton përdoruesve deri në 1000 dollarë në javë.

Suksesi i tij frymëzoi Tinder Select, por ndryshe nga Tinder, The League përdor mblesëri të vërtetë njerëzor - jo vetëm algoritme - që mund të ndihmojnë abonentët të justifikojnë koston. Në të kundërt, Tinder Select vendos më shumë veçori në tre plane ekzistuese, të cilat fillojnë me 24,99 dollarë në muaj. Për shembull, me Select, Tinder premton rritje të shikueshmërisë, duke përfshirë midis përdoruesve të tij "më të kërkuar", ndërsa profilet e Tinder Select do të zhbllokohen në rrjetin "Likes You" të dikujt, edhe nëse ai person nuk paguan për një Gold ose Platinum abonim.

Përveç kësaj, abonentët e Tinder Select mund t'u dërgojnë mesazh njerëzve me të cilët nuk janë përballur deri në dy herë në javë. Megjithatë, faqja e internetit e kompanisë shton se disa marrës mund të zgjedhin të mos marrin këto mesazhe. Plus, anëtarët e Platinum tashmë mund t'u dërgojnë mesazh njerëzve që u pëlqejnë përpara se të përputhen, dhe kjo është vetëm për 29,99 dollarë për një muaj.

Pavarësisht gjithë kësaj, drejtuesit e Match Group kanë shpresa të mëdha për Tinder Select. Në një konferencë Citi këtë muaj, presidenti i Match Group Gary Swidler tha se ai beson se oferta Tinder Select, e cila mund t'i kushtojë një përdoruesi 6,000 dollarë për një vit, do të ndikojë ndjeshëm në të ardhurat.

Deri më tani, apeli kryesor i Tinder Select duket se qëndron në ekskluzivitetin e tij dhe mundësinë për të përmirësuar shanset tuaja me "më të kërkuarit".

 
TE SUGJEROJME

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations