Blogerja e njohur dënohet me burg. Abuzonte rëndë me fëmijët, pasi i pëlqente disiplina!
Ruby Franke, një nënë dhe personalitet i njohur në internet, e cila u deklarua fajtore vitin e kaluar për katër akuza për abuzim të rëndë të fëmijëve, u dënua me katër dënime të njëpasnjëshme nga një deri në 15 vjet në një burg në Jutah.

"Akuzat e mia janë të drejta," tha Franke në dënim. “Ata ofrojnë siguri për familjen time dhe përgjegjësi ndaj publikut”.

Franke 42 vjeç, kishte regjistruar abuzimin e fëmijëve të saj në kanalin e saj të fshirë në YouTube "8 Pasagjerët". Ajo u arrestua në gusht pasi djali i saj 12-vjeçar iku dhe i kërkoi një fqinji të telefononte policinë.

Franke fillimisht u akuzua për gjashtë pika, por u deklarua e pafajshme për dy nga pikat si pjesë e një marrëveshjeje pranimi të fajësisë për të dëshmuar kundër partnerit të saj të biznesit, Jodi Hildebrandt, e cila gjithashtu u akuzua për abuzim të rëndë të fëmijëve, por gjithashtu arriti një marrëveshje për pranimin e fajësisë, thanë prokurorët.

Abuzimi përfshinte mohimin e ushqimit dhe ujit të fëmijëve të Franke, goditjen me shkelma të djalit të saj ndërsa kishte veshur çizme dhe privimin e tij nga oksigjeni, sipas dokumenteve të gjykatës.

Franke u tha fëmijëve të saj se dënimet duheshin që ata të ishin të bindur dhe të pendoheshin, thuhej në dokumentet e gjykatës. Ata gjithashtu deklaruan se ajo "me dashje ose me vetëdije shkaktoi dhe lejoi një të rritur tjetër të shkaktonte lëndime të rënda fizike".

"Për katër vitet e fundit, kam zgjedhur të ndjek këshillat dhe udhëzimet që më kanë çuar në një iluzion të errët," tha Franke. "Versioni im i shtrembëruar i realitetit shkoi kryesisht i pakontrolluar pasi do të izolohesha nga kushdo që më sfidonte."

Hildebrandt gjithashtu u dënua të martën dhe mori të njëjtat dënime. Secili prej tyre ka 30 ditë për të paraqitur një apel, tha gjyqtari.

“Një nga arsyet pse nuk shkova në gjyq… nuk doja që ata të rijetonin emocionalisht përvojën, e cila do të kishte qenë e dëmshme për ta,” tha Hildebrandt në gjykatë. “Shpresa dhe lutja ime është që ata të shërohen dhe të ecin përpara për të pasur jetë të bukur.”

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations