Nuk do të ketë EarPod dhe as Karikues për iPhone 12?!
Modelet e iPhone 12 nuk do të përfshijnë EarPods dhe një Karikues në kuti sipas parashikimeve të analistëve, do të paguhen të ndara.

Modelet e iPhone 12 nuk do të përfshijnë EarPods dhe një Karikues në kuti, sipas analistit Ming-Chi Kuo. Kjo përputhet me një parashikimin nga analistët në Barclays në fillim të kësaj jave.

Kuo tha se Apple do të lancoje në vend të kësaj një adaptues të ri të energjisë 20W si një aksesor opsional për iPhone dhe do të përfundojë prodhimin e adaptorëve të tij ekzistues 5W dhe 18W më vonë këtë vit. Formati i adaptuesit të ri të energjisë 20W thuhet se është i ngjashëm me versionin 18W, me USB-C Power Delivery për karikim të shpejtë.

Kuo beson se kostot e prodhimit të iPhone 12 do të rriten ndjeshëm për shkak të mbështetjes 5G, por ai pret që Apple të shesë modelet e reja me një çmim të krahasueshëm me iPhone 11, dhe heqja e EarPods dhe adaptorit të energjisë është një mënyrë për të zvogëluar kostot .

Barclays ende pret që Apple të përfshijë një kabllo Lightning to USB-C në kuti, si aksesori i vetëm i përfshirë me modelet e iPhone 12.

Kuo gjithashtu pret që Apple të ndalojë përfshirjen e një përshtatësi të energjisë 5W me gjeneratën e dytë iPhone SE më vonë këtë vit, por ai tha adaptuesi i energjisë 12W do të vazhdojë të jete me gjeneratat e tanishme të 10.2-inch iPad, iPad Air, dhe iPad mini.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations