Vodafone “Inovacion në tentative”
Deri ketu jemi ok, por jo miq nuk jemi aspak OK...

Vodafone “Inovacion në tentative”

Vodafone “Inovacion në tentative”

E keni vënë re së fundmi qe cdo shërbim po shkon drejt dizhitalizimit?

 

Tashme jetojmë në epokën Dizhitale, dhe këtu bën pjesë Biznesi dhe Konsumatori shqiptar.

Edhe pse sic do risi e re do kohën e vet të perqafimit të saj nga konsumatori këtu  në Shqiperi kjo problematikë vjen nga biznesi i cili eshte Akoma ne epokën  hajde këtu ku jam un.

 

Por tashme qe teknologjia dhe me konkretisht perqafimi i digitales ka mundesuar qe radhet e gjata te mos jene me te gjata, oret e sterzagjatura ne radhe per nje sherbim qe kerkon vetem 15 sekonda kohe te mos humbasin, edhe tashme me nje mobile ne dore edhe internet ti mund te kesh gjithcka , te paguash fatura dritash, uji, gjoba makinash apo edhe faturat e telefonit, etj.

 

Nje Inovacion per tu pershendetur nga Vodafone i cili investohet shume ne perqasjen drejt konsumatorit ka sjell ne treg App My Vodafone, ku ti mund te ndryshosh planin tarifor, zgjedh oferten e deshiruar , gjithashtu edhe paguan parkimin e makines.

 

Deri ketu jemi ok, por jo miq nuk jemi aspak ok sepse nese ju jeni nje abonent Vodafone Club, keni  vene re qe ofertat jane bere me te shtrejta dhe njesit e perfituara jane me te  pakta, kjo per arsyen e vetme qe konsumatori te kaloj ne planin Next. Kete tranzicion klienti mund ta beje me nje Click ne App My Vodafone (keshtu thuhet te dashur miq) sepse ne realitet eshte nje makth i vertet.

Por, do thoni ju pse nje makth i vertet? 

Oferta eshte fantastike ti merr per 18 muaj pa limit cdo njesi te sherbimeve per nje shume 2100 /muaj.

Po, por nese ju tentoni ta beni kete kalim nepermjet App te dashur miq pergatituni qe te dilni nga sistemi dhe numri juaj te mos jete me aktiv, dhe te gjeni piken me te afert te Vodafone kudo qe ndodheni per te marre receten e zgjedhjes se problemit tuaj: 

Receta 1: Beji Restart telefonit.

Receta 2: Ju lutem kontaktoni me sherbimin ndaj Klientit me cel? ( merr telefonin e 1 miku, se juaji ka dal nga sistemi)

Receta3: Sherbimi ndaj klientit iu degron perseri ne piken qe ishit per te marr zgjedhje.

Receta 4: Pika qe keni shkuar nuk ka me recet edhe te thot  “Fati jot i keq” 

 

Edhe ju jeni pa sherbim per rreth 3 dite, edhe mbi te gjitha ajo qe ofrohet me nje klik te del me ore dhe dite te tera ecejake sa nga nje pike vodafone ne tjetren, per oferten Next Pa Limit miq.

 

Zgjidhje problemit, para se te kaloni nga nje forme abonimi ne tjetren duhet te shkoni te keshilloheni tek pika me e afert, fatkeqsisht.

 

Sygjerim per My Vodafone:

 

1 – Krijoni nje test grup per cdo features te ri, para se ta hidhni ne treg.

2- Shperndani informacionin e nevojshem per cdo punonjes pike ne lidhje me risine dhe problematikat qe dalin apo mund te hasen nga ky Inovacion

3- Trajnoni punonjesit tuaj me shume rreth Vodafone.

4- Klienti eshte i Inovuar, Inovouni edhe ju.What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations