Si të dërgoni mesazhe të personalizuara në WhatsApp?
 
TE SUGJEROJME
Përdoruesit e WhatsApp mund t'i personalizojnë tekstet e tyre me këto stile përpara se t'ia dërgojnë miqve ose familjes së tyre. Dërgimi i mesazheve është bërë më shumë sesa thjesht një mjet për të komunikuar. Kjo është mënyra se si shumica e individëve në kohët moderne pëlqejnë të qëndrojnë në kontakt me njerëzit përreth tyre. Prandaj, një mesazh i thjeshtë dhe i thjeshtë mund të mos jetë në gjendje të komunikojë atë që njerëzit duan të thonë.

Shumica e programeve të dërgimit të mesazheve ju lejojnë të dërgoni vetëm tekst të thjeshtë asgjë e zbukuruar. WhatsApp është një përjashtim në atë rast, pasi përdoruesi ka mundësinë të formatojë tekstin përpara se ta dërgojë atë. Mund të shkruash me shkronja të zeza fjalët e paragrafëve që dëshiron të theksosh, ose të zgjedhësh kursive për ta bërë tekstin tënd të dallohet, dhe shumë më tepër.

SI TA FORMATONI TEKSTIN TUAJ WHATSAPP?

Ka dy opsione: përdorni veçoritë e integruara të telefonit tuaj për të zgjedhur karaktere të theksuara, të theksuara ose të dhëna të veçanta rreth tekstit që dëshironi të konvertoni.

Nëse po përdorni telefonin tuaj me veçori të integruara, për të parë një meny formatimi në pajisjen tuaj Android, prekni dhe mbani një fjalë që keni shkruar. Për të zgjedhur fjalë të shumta, shtypni butonat në të dyja anët e përzgjedhjes për ta zgjeruar atë. Më pas, zgjidhni një nga katër opsionet e formatimit: bold, italic, linethrough ose monospace.

Nëse nuk i shihni të gjitha, klikoni butonin me tre pika në të djathtë dhe do t'ju japë të gjithë listën e opsioneve të formatimit. Përndryshe, nëse jeni duke përdorur një IOS, prekni dy herë tekstin që keni futur. Më pas zgjidhni BIU dhe zgjidhni atë që dëshironi të bëni, d.m.th., me shkronja të theksuara, të pjerrëta, me shënime ose me një hapësirë.

Nga ana tjetër, nëse doni të formatoni tekstin duke përdorur karaktere të veçanta, ja çfarë duhet të bëni?

Për të shkrumbuar tekstin, vendosni një nënvizim në të dy anët e tekstit: _text_Për të theksuar tekstin ose një paragrafi, vendosni yjet në të dy anët e fjalëve që zgjidhni: *tekstPër të përdorur veçorinë e shënimit në tekstin tuaj, përdorni një tildë në të dyja anët i mesazhit: ~tekst~Për të vendosur në një hapësirë ​​mesazhin tuaj, vendosni tre mbrapa në të dyja anët: “`text“` Ju gjithashtu mund të vendosni thonjëza, pika dhe opsione të tjera në WhatsApp.

Për t'i dyfishuar këto në të njëjtin tekst, sigurohuni që t'i vendosni karakteret speciale për çdo stil formatimi në pozicionin e duhur. Një mënyrë për ta bërë këtë në mënyrë korrekte është të pasqyroni personazhet në të dy skajet. Për shembull- *_italic and bold_*~*bold dhe strikethrough*~_~strikethrough dhe italic~_

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations