Kujdes/Aplikacioni popullor Instagram zë pa lejen tuaj hapësirën ruajtëse të iPhone. Si ta rregulloni në pak sekonda…
Aplikacioni popullor i mediave sociale, Instagram ka imazhe që do të thotë se është plot me të dhëna dhe memorie të fshehtë që mund të hanë në hapësirën ruajtëse të iPhone.

Shkoni te cilësimet e iPhone-it tuaj, ku mund të kontrolloni se sa hapësirë ​​ruajtëse ju zë Instagrami dhe se cilat janë aplikacionet e tjera që zënë më shumë hapësirë...

Shkoni te Settings > General > iPhone Storage për të parë një përmbledhje të plotë se si përdoret hapësira ruajtëse e iPhone-t tuaj.

Fshirja e disa prej fotografive tuaja të ruajtura mund të ndihmojë në zvogëlimin e sasisë së hapësirës ruajtëse të aplikacionit dhe të materialeve që gjenerohen aty.

Ju mund të “pastroni” disa nga imazhet tuaja të ruajtura duke shkuar në aplikacionin Instagram, klikoni në profilin tuaj në këndin e poshtëm në të majtë.

Më tej klikoni në tre rreshtat në pjesën e sipërme djathtas të ekranit, të cilat do t'ju çojnë në një menunë që përfshin cilësimet tuaja.

Shtypni “Saved” dhe do të shihni një bibliotekë fotografish që keni ruajtur që kur funksioni u prezantua në Instagram në 2017.

Me imazhet, fotot që dëshironi t'i fshini thjesht klikoni ikonën në fund në të djathtë të postimit për ta hequr atë.

Për të pastruar “mbetjet” të cilat në mënyrë të pashmangshme krijohen me kalimin e kohës, ndiqni këto hapa në vijim;

Për përdoruesit e iPhone, duhet të fshini dhe riinstaloni aplikacionin.

Gjeni aplikacionin Instagram në ekranin tuaj ose në “Bibliotekën” e aplikacioneve.

Klikoni dhe mbani gishtin në ikonën e Instagram derisa të shfaqet një menu ose të gjitha aplikacionet të fillojnë të lëvizin.

Më pas klikoni “Largo aplikacionin” ose shenjën minus në këndin e sipërm majtas të ikonës.

Dhe së fundmi, riinstaloni aplikacionin duke shkuar në App Store.

Kujdes, përdoruesit e Android mund ta bëjnë këtë duke shkuar te Settings > Storage > Apps tjera > Instagram > Clear Cache.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations