Samsung S22 Ultra Review - Shqip
Samsung Electronics lancoi ne Shkurt te ketij viti Galaxy S22 Ultra, duke bashkuar më të mirën nga dy trashëgimitë e smartphone-ve – fuqinë e pakrahasueshme të Serisë Note, kamerën pro-grade dhe performancën e serisë S – për të vendosur një standard të ri për smartphone-t premium. Me një S Pen të integruar, Nightography të avancuar, veçori video dhe jetëgjatësi të baterisë që zgjat më shumë se një ditë, Galaxy S22 Ultra është pajisja më e fuqishme Ultra që Samsung ka krijuar ndonjëherë.

Samsung S22 Ultra Review - Shqip

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations