Samsung S21,S21 plus & S21 ultra - Cili është i duhuri për ju?
Samsung me në fund vjen me 3 modelet më të reja : Samsung S21,S21 plus dhe S21 ultra.Në ketë video gjeni pershkrimet e secilit model së bashku me krahasimet...

Samsung S21,S21 plus & S21 ultra - Cili është i duhuri për ju?

Samsung me në fund vjen me 3 modelet më të reja : Samsung S21,S21 plus dhe S21 ultra.Në ketë video gjeni pershkrimet e secilit model së bashku me krahasimet midis tyre për të kuptuar se cili model ju pershtatet më shume. Shikim të këndshëm!

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations