Review Oculus Quest 2 dhe nje histori e Web 3.0
WEB 3.0 dhe Oculus Quest 2 janë një “ e ardhme “ - “e tashme” njëkohësisht, për shkak të botës së paimagjinueshme gjithmonë në zhvillim, që ofrojnë dhe adaptimit të menjëhershëm nga adhuruesit e teknologjisë dhe jo vetëm.

Review Oculus Quest 2 dhe nje histori e Web 3.0


Një histori e shkurtër si arritëm në WEB 3.0

Viti 1994 kur zoti Tim Berners -Lee shpiku World Wide Web . Atëherë WEB 1.0 specifikuar si një faqe informacioni. Shembull konkret sot kemi e- Albania , një formë ku ti ke mundësi të logohesh duke marrë disa informacione, duke vijuar me shpi.al apo vet Facebook cilësuar si WEB 2.0.
Dhe “bumin ‘ e momentit është duke e shkaktuar WEB 3.0

Oculus Quest 2 është 256 GB
Po është pikërisht ajo që je duke mendur. Ti mund të shkarkosh gjëra pafund!
Një mori lojrash Roblox ku ti mund të luash apo të shijosh eksperienca të ndryshme.

Oculus Quest 2 përbëhet nga 3 pjesë : 2 pjesët komanduese me duar të lojës dhe paisja e cila vendoset në kokë.
Pajisja shoqërohet me karikues dhe kabull usbc

Fillo duke hapur nje account në Oculus ose me Facebook Account dhe se çfarë vjen më pas është eksperienca më super që mund të provosh nga bota e teknologjisë.

E vërtetë ose jo? Këtë e vendosim pasi të shohim Review Oculus Quest 2

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations