iPhone SE 2020  REVIEW
iPhone SE 2020 REVIEW

iPhone SE 2020 REVIEW

Apple vazhdon të befasojë me çdo telefon që lançon nga viti në vit. Jo pa qëllim ka vendosur të risjellë edhe një herë iPhone SE, por këtë herë e ka bërë siç duhet. Për të gjithë ju që keni shije të hidhur nga iPhone SE 2016 mos u demoralizoni dhe jepini një shans gjeneratës së dytë të iPhone SE.  

Në këtë review do të kapim çdo aspekt të këtij celulari, në mendimin tonë, vërtet mbresëlënës. Super kamera, super proçesor, super design.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations