Një Coca-Cola me shije pixel.
Një Coca-Cola me shije pixel.

Marka po promovon pijen e saj të re në ishullin Fortnite Zero Sugar Byte, oferta e dytë e platformës së inovacionit të markës "Creations", e lançuar javët e fundit.

Coca-Cola Zero Sugar Byte  është një pije freskuese e destinuar për të ngjallur shijen e pikselëve. Për të promovuar ofertën, Coke bashkëpunoi me organizatën e lojërave PWR në një ishull Pixel Point në Fortnite, ku vizitorët mund të gjuajnë për thesare të fshehura, të luajnë mini-lojëra dhe të marrin pjesë në aktivitete të tjera.

Një version i botës reale i Zero Sugar Byte do të jetë i disponueshëm për konsumatorët amerikanë duke filluar nga 2 maji. Coke vazhdon të zhvillojë një strategji inovative që synon grupet entuziastësh të ngjitur në kanale si lojërat.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations