Modaliteti i vonuar i "New Game+" i Spider-Man 2 vjen më 7 mars
 
TE SUGJEROJME
Insomniac Games ka premtuar prej kohësh një modalitet të ri Game+ për hitin e saj superhero sim Marvel's Spider-Man 2 dhe do të mbërrijë më 7 mars. Modaliteti ishte menduar të binte në fund të vitit 2023, por u shty deri në vitin 2024. Përditësimi i ardhshëm nuk do të jetë vetëm për New Game+, pasi Insomniac premton "kostume të reja dhe më shumë".

Ne nuk e dimë saktësisht se si do të duket modaliteti, pasi zhvilluesi u kërkon lojtarëve të mbajnë një sy në llogaritë e tij të mediave sociale "për një listë të plotë të veçorive më afër publikimit".

Megjithatë, ne mund të mbledhim disa informacione nga opsioni New Game+ që është aktualisht i disponueshëm për lojën origjinale. Ky modalitet i lejon lojtarët të rinisin historinë duke u mbajtur pas artikujve që gjetën gjatë ekzekutimit të mëparshëm.

Është e mundur që New Game+ për Spider-Man 2 të ofrojë më shumë se kaq, pasi zhvilluesi ka reklamuar se "shumë më shumë" funksione do të mbërrijnë së shpejti për aventurën e internetit të hapur.

Loja gjithashtu i mungojnë përshkrimet audio, e cila është një veçori aksesueshmërie e destinuar për lojtarët që janë të verbër ose me shikim të dobët. Kjo po vjen, por ne nuk e dimë nëse do të përfshihet me përditësimin e marsit.

Marvel's Spider-Man 2 ju lejon të ndërroni protagonistët Peter Parker dhe Miles Morales me shtypjen e një butoni. Konsiderohet gjerësisht si vazhdimi i rrallë që është edhe më i madh dhe më i mirë se origjinali. Ne admiruam mekanikën tepër argëtuese të kalimit, botën e hapur tërheqëse dhe historinë e kënaqshme të lojës. Ekskluzivi i PS5 u bë shpejt titulli i palës së parë më të shitur në historinë e PlayStation, me më shumë se 2.5 milionë kopje të shitura brenda një dite.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations