Dev.al  'gllaberon' sistemin e pagesave Pago
dev.al, një kompani e njohur në fushën e zhvillimit të softuerëve me qendër në Tiranë, Shqipëri, ka bërë një hap të rëndësishëm drejt zgjerimit të spektrit të shërbimeve të saj duke siguruar shumicën e aksioneve të Rubicon.

Rubicon është një entitet i licencuar nga Banka e Shqipërisë si Institucion i Parasë Elektronike dhe një Principal Member i Mastercard, i cili ofron zgjidhje inovative në fushën e pagesave elektronike përmes aplikacionit të tij Pago.al, si dhe shërbime të tjera si lëshimi i kartave të debitit dhe pajisjeve POS dhe vPOS për pagesa.

Kjo lëvizje strategjike nga dev.al shënon një pikë kyçe në historinë e saj, duke e pozicionuar atë jo vetëm si lider në ofrimin e zgjidhjeve të softuerit, por edhe si një lojtar kyç në tregun e shërbimeve financiare dhe zgjidhjeve të pagesave elektronike. Me një portofol impresiv klientësh që përfshin më shumë se 20,000 subjekte tregëtare në Shqipëri, dev.al është tashmë i njohur për përkushtimin e saj ndaj inovacionit, cilësisë dhe shërbimit të klientit. Shtimi i Rubicon dhe Pago në grupin e saj të kompanive pritet të ofrojë një gamë më të gjerë të zgjidhjeve për klientët, duke u mundësuar atyre menaxhim më të lehtë të transaksioneve financiare dhe një eksperiencë të përmirësuar të përdoruesit.

Themeluesi dhe drejtuesi i dev.al, Igli Gjelishti, shprehu kënaqësinë për mbylljen e marrëveshjes dhe theksoi se ky ishte një hap natyral për kompaninë, e cila tashmë është pozicionuar si lider në ofrimin e zgjidhjeve për faturimin dhe shitjet. Ky partneritet strategjik me Rubicon hap mundësi të reja për të zgjeruar praninë në sektorin e shërbimeve financiare dhe për të përmbushur nevojat e klientëve me zgjidhje më të plota dhe inovative.

Nga ana tjetër, CEO i Rubicon, Eno Kotmilo, shprehu entuziazëm për perspektivën e bashkëpunimit me dev.al, duke vënë në dukje se ky partneritet do të forcojë pozicionin e tyre në treg dhe do të mundësojë ofrimin e zgjidhjeve më të plota për klientët. Duke operuar nën markat e tyre ekzistuese por duke shfrytëzuar burimet dhe ekspertizën e dev.al, Rubicon dhe Pago janë të pozicionuar mirë për të përshpejtuar rritjen dhe për të ofruar shërbime më të mira ndaj klientëve.

Përfundimisht, kjo marrëveshje midis dev.al dhe Rubicon shënon një moment të rëndësishëm në zhvillimin e ekosistemit të teknologjisë financiare në Shqipëri, duke premtuar zgjidhje më të avancuara dhe inovative për klientët dhe duke kontribuar në përmirësimin e aksesit dhe përfshirjes financiare në rajon.

 

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations