WhatsApp sjell veçori të reja! Përdoruesit reagojnë ndaj një statusi duke përdorur më shumë emoji
WhatsApp ka prezantuar veçori të reja për pajisjet Android dhe iOS. Me përditësimin më të fundit, Statusi i WhatsApp tani merr një përzgjedhës privat të audiencës, statusin e zërit, reagimin e statusit, zilet e profilit të statusit për përditësime të reja dhe pamjet paraprake të lidhjeve për statusin. WhatsApp aktualisht po nxjerr përditësimin më të fundit për pajisjet Android dhe iOS. Përdoruesit me WhatsApp të përditësuar mund të marrin veçoritë shtesë.

Karakteristika të reja të statusit të WhatsApp

Me përditësimin më të fundit, përdoruesit tani kanë mundësinë të zgjedhin kontaktet që mund të shohin statusin. Përdoruesit mund të përditësojnë cilësimet e privatësisë për status, duke siguruar që statusi individual të jetë i dukshëm vetëm nga përdoruesit e përzgjedhur. Si parazgjedhje, WhatsApp i përdoruesve do t'i tregojë statusin audiencës më të fundit.

Për herë të parë, përdoruesit mund të postojnë statuse zanore në WhatsApp deri në 30 sekonda. Edhe me statusin e zërit, përdoruesit mund t'i ndajnë këto vetëm me kontakte të zgjedhura. WhatsApp gjithashtu mbështet mënyra të reja për të reaguar ndaj një statusi, kjo përfshin reagimin duke përdorur një nga tetë emoji ose mund të përdorin gjithashtu mënyrën konvencionale të reagimit ndaj një statusi duke përdorur një mesazh me tekst, mesazh zanor, figura dhe më shumë emoji.

WhatsApp e ka bërë të lehtë identifikimin e përdoruesve që kanë një status të ri. Në mënyrë të ngjashme, kur një përdorues poston një lidhje në statusin e WhatsApp, aplikacioni do të shfaqë pamjen paraprake të lidhjes, duke i shtuar një vlerë vizuale.

Të gjitha këto veçori aktualisht po shpërndahen për përdoruesit e WhatsApp në të gjithë botën. Sigurohuni që të përditësoni WhatsApp-in tuaj në App Store dhe Play Store për të marrë të gjitha veçoritë më të fundit.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations