Si të parashikoni turbulencat përgjatë udhëtimit në avion duke përdorur telefonin?
Pasagjerët janë në gjendje të zbulojnë paraprakisht nëse do të kenë apo jo një fluturim me turbulenca, vetëm duke parë telefonat e tyre. Turbulenca është një nga aspektet më pak të këndshme të fluturimit, por përgatitja për të mund ta bëjë më të lehtë durimin.

Aplikacioni “Turbulence Forecast” mund t'i ndihmojë pasagjerët të përgatiten për fluturimet e tyre dhe t'u bëjë të ditur se sa i lëkundshëm mund të presin që udhëtimi i tyre të jetë.

Aplikacioni u siguron pasagjerëve të njëjtin informacion në të cilin kanë akses pilotët dhe ekuipazhi i kabinës, që parashikojnë se sa turbulenca do të ketë në çdo udhëtim.

Nga ky informacion ata janë në gjendje të përcaktojnë çdo ndryshim në itinerar ose ndryshim në lartësi.

Aplikacioni pretendon se u jep njerëzve "informacion të brendshëm mbi turbulencat e mundshme në fluturimin tuaj".

Përshkrimi i aplikacionit thotë: "Ju keni akses në të gjitha hartat që përdorin ekuipazhet e fluturimit për ta bërë fluturimin tuaj sa më të qetë.

"Fakt argëtues: shumë ekuipazhe fluturimi përdorin aplikacionin tonë sepse u pëlqen mënyra se si paraqitet informacioni."Ju lutemi mos harroni të vendosni gjithmonë rripin e sigurimit."

Aplikacioni është rishikuar më shumë se 120 herë.

Një përdorues tha se "i hiqte avantazhin" turbulencës në fluturimet e tyre nëse e dinin se do të vinte.

Një përdorues tjetër tha se e përdorin atë gjatë fluturimeve për të përcaktuar se sa do të zgjasin periudhat e gjata të turbulencave.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations