Samsung Galaxy Note 20 dhe Note 20 Ultra: ura midis punës dhe lojës
Samsung Galaxy Note 20 dhe Note 20 Ultra me refresh rate 120 hz, permirësime të SPen shumeë opsione të tjera për të maksimizuar produktivitetin dhe kohën tonë gjate ekperioencës dhe punës më smartphone.

Galaxy Note 20 punon si një kompjuter për të mbaruar më shumë punë njëkohësisht.

Do të këni një eksperiencë më të shpejtë edhe me SPen falë refresh ra te 120 Hz. Tashmë mund të kontrolloni veprimet edhe me SPen falë “Anyëhereactions” me komandat back, home, recent app, smart select, screen write të cilat mund t’I kryeni me anë te disa vizatimeve.

Përmrësim te Samsung Notes me “PDF Annotation” ku mund tenenvizoni pikat më të rëndësishmë të shënimëve. “Template setting” ku mund tëndryshoni sfondin dhe “PPT Export”ku mund të eksportoni notes në PDF, Ëord, PoëerPoint.

Gjithashtu Auto Bookmark që bën lidhjen e regjistrimeveaudio me notes duke shkruar n notës atë çfarë thuhet në notes. Siç e përmendëmnë artikullin më para gjithashtu ka opsion për drejtimin e shkrimit dhe ndryshimine stilit të shkrimit.

Një risi është organizimi I skedave dhe “Auto save&sync”me anë të cilës mund të sinkronizoni notes edhe në paisje të tjera si PC apo tablet.

Një pikë tjetër e rëndësishme e eventit të prezantimit tëGalaxy Note 20 ishte edhe fuqia marramendëse e “gaming” me mbi 100 lojera ngaXbox dhe Game Booster. Një super ekran me refresh rate 120 Hz, efektkinematografik me Pro mode video 8k/24 fps dhe kënaqesia e multitasking apondarja e ekranit.

Nëse doni që të shikoni një film në një ekran më të madh dot’ju vijë në ndihmë DeX pë të bërë lidhjen me Smart Tv tuaj.

Përsa I përket baterisë nuk duhët të shqetësoheni sepseSamsung premton karikim gjatë gjithë ditës dhe fast charging deri në 50% për 30minnuta 

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations