Prezantimi më i fundit i filmit Super Mario Bros shfaq Seth Rogen si Donkey Kong
Prezantimi më i fundit i filmit Super Mario Bros na lejon të dëgjojmë Seth Rogen si Donkey Kong për herë të parë. Gjatë klipit, Mario përballet me Donkey Kong në një arenë të llojllojshme – ashtu siç e kemi parë në trailerin e mëparshëm – por ky trailer zgjerohet në skenë.

Ndërsa duket sikur Mario është në anën humbëse të betejës, kjo duket se ndryshon kur hidrauliku titullar godet një bllok pikëpyetjeje dhe (me sa duket) merr Super Bell, duke e transformuar atë në Cat Mario. Duke parë Marion me kostumin e tij të adhurueshëm të turbullt, Donkey Kong-un e bën për të qeshur, gjë që na jep një shans për të dëgjuar të qeshurën e nënshkrimit të Rogen.

Është bukur të dëgjosh më në fund Rogen si Donkey Kong, dhe duhet ta pranoj, jam i befasuar këndshëm se sa mirë zëri i tij (dhe e qeshura) i përshtatet personazhit. Filmi përfshin gjithashtu Chris Pratt si Mario, Anya Taylor-Joy si Princesha Peach, Charlie Day si Luigi dhe Jack Black si Bowser. Nga ajo që kam dëgjuar deri më tani, duket sikur Nintendo dhe Illumination - studio e animacionit që punon në film - bëri një punë të shkëlqyer me kastin.

Me çdo trailer të ri që Nintendo publikon, unë jam gjithnjë e më i bezdisur për publikimin e filmit. Fatmirësisht, do të na duhet të durojmë edhe për disa muaj të tjerë, pasi filmi Super Mario Bros del në kinema më 7 prill.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations