Pixel 9 i Google do të vijë në tre madhësi së shpejti
Google planifikon të ndryshojë strategjinë e tij të smartfonëve në vitin 2024 duke lëshuar tre modele të ndryshme të Pixel 9 të ardhshëm. Kjo është sipas 91mobiles, me faqen tani që pretendon se renderet e publikuara në fillim të këtij viti (krijuar nga OnLeaks) ishin në fakt të Pixel 9 Pro dhe Pixel 9 Pro "XL" dhe jo Pixel 9 i zakonshëm, të cilin po e ndan për herë të parë në imazhet e reja sot.

Google përdori markën XL për Pixelët e tij më të mëdhenj deri rreth vitit 2019, por ai u largua me Pixel 5 me një madhësi dhe mbeti i zhdukur kur kompania iu drejtua emrit "Pro" duke filluar nga viti 2021. Tani duket se Google do të ndjekë më shumë një strategji iPhone dhe ndarjen e nivelit Pro në dy madhësi të ndryshme, dhe ringjallja e emrit XL ka kuptim në këtë rast.

Pixel 9 standard përputhet me dizajnin e rrjedhjeve të mëparshme, me skajet e sheshta (ndryshe nga Pixel 8 dhe 8 Pro të lakuar) dhe qoshet e ekranit që duket se rriten më të rrumbullakosura çdo vit.

Renderimet sugjerojnë madhësi të ndryshme të ekranit për të tre pajisjet:

Pixel 9 Pro XL: Ekran 6,5 inç

Pixel 9 Pro: Ekran 6,1 inç

Pixel 9: Ekran 6,03 inç

Kjo në fakt do të nënkuptonte një reduktim të lehtë për modelin XL pasi që Pixel 8 Pro aktual ka një ekran 6.7 inç. Por për disa njerëz, 8 Pro është thjesht një telefon shumë i madh, kështu që ndoshta Google po përpiqet të arrijë një ekuilibër më të mirë. Të dy "Pro" Pixel 9 do të përfshijnë një sistem me kamera të trefishtë në pjesën e pasme. Pra, nëse keni pritur me durim që Google të ofrojë aftësitë e tij më të mira fotografike në një madhësi më kompakte, ky mund të jetë momenti juaj.

Jemi ende shumë muaj larg Pixels të ri dhe Google ka pajisje të tjera në të cilat duhet të fokusohet fillimisht. Nga tani deri në tetor mund të prisni të shihni Pixel 8A dhe Pixel Fold 2; të dyja mund të shpallen gjatë prezantimit kryesor I/O të kompanisë në maj. Nëse ecni përpara në vitin e ardhshëm teorikisht mund të shohim një Pixel 9A që do të nënkuptonte katër variante të ndryshme të asaj gjenerate në total.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations