iPad i palosshëm do të dalë në treg në 2024!
Apple do të ngadalësojë ritmin e lëshimeve të iPad për pjesën tjetër të vitit 2023 me synimin drejt prezantimit të një iPad të palosshëm deri në vitin 2024, vuri në dukje analisti i Apple Ming-Chi Kuo së fundmi.

“Unë jam pozitiv për iPad-in e palosshëm në 2024 dhe pres që ky model i ri të rrisë dërgesat dhe të përmirësojë përzierjen e produkteve,” shkroi Kuo në Twitter. Parashikimi i Kuo përputhet me një raport nga firma analitike CCS Insight, e cila njoftoi në tetor se Apple do të prezantonte një iPad të palosshëm përpara se të sillte një iPhone të palosshëm.

Disa prodhues të tjerë, duke përfshirë Lenovo dhe Samsung sollën laptopë ose telefona me ekrane të palosshme me madhësi të plotë. Apple deri më tani është shmangur nga përfitimi i teknologjisë OLED në të njëjtën mënyrë. Rivali Samsung ka lëshuar shumë telefona të palosshëm, por Apple ka ruajtur formën drejtkëndore të iPhone që nga prezantimi i tij në treg.

“Për momentin nuk ka kuptim që Apple të bëjë një iPhone të palosshëm. Ne mendojmë se ata do ta shmangin atë prirje dhe ndoshta do të zhytin një gisht në ujë me një iPad të palosshëm”: tha Ben Wood, shefi i kërkimit në CCS Insight për CNBC në një intervistë të vitit 2022.

Në vitin 2021, Kuo kishte parashikuar lëshimin e një iPhone të palosshëm në vitin 2024, në të njëjtin vit që ai tani parashikon të lançohet një iPad i palosshëm.

Kuo tha se ai pret që një iPad i palosshëm të ketë një mbajtëse me fibër karboni me burim nga prodhuesi kinez Anjie Technology. Një përfaqësues i Apple nuk iu përgjigj menjëherë një kërkese për koment.

Kuo është një nga analistët më pjellorë dhe më të respektuar të Apple. Analisti ka parashikuar detaje të shumta për iPhone SE 3, MacBook Pro 2021 dhe lëshime të shumta iPad që janë vërtetuar në fillim.

 

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations