Apple ka lajme të këqija për blerësit e iPhone 16 në 2024!
 
TE SUGJEROJME
Apple lançoi serinë iPhone 15 me nivele dinamike dhe disa përmirësime të tjera këtë vit, por çfarë mund të presim nga iPhone 16? Seritë e iPhone 16 mund të mos shohin shumë përmirësime në vitin 2024 dhe një prej tyre që nuk ka gjasa të shfaqet është një ekran me rifreskim të lartë. Kjo është e drejtë, raportet e reja pretendojnë se Apple do të vazhdojë të përdorë një ekran 60Hz në iPhone 16 dhe iPhone 16 Plus vitin e ardhshëm kur të lansohet.

Kompania duket e lumtur të ofrojë normat standarde të rifreskimit në modelet e saj të rregullta të iPhone, diçka që e pamë edhe me iPhone 15 dhe 15 Plus këtë vit. Ekranet me shpejtësi të lartë të rifreskimit janë të dhëna kur bëhet fjalë për telefonat Android që shkojnë deri në 144Hz dhe madje 165Hz në disa raste.

Raporti gjithashtu thekson se iPhone 16 do të ketë një ekran Retina 6.12 inç ndërsa 16 Plus do të vijë me një ekran më të madh 6.69 inç si paraardhësit e tij.

Një nga përmirësimet kryesore këtë vit ishte niveli Dynamic Island që vjen në modelet vanilje dhe Plus iPhone 15 dhe që ka të ngjarë të kalojë edhe në modelet iPhone 16. Duke thënë këtë, priten disa përmirësime në pjesët e një ekrani që ka shumë të ngjarë të zbulohet më afër ngjarjes së lançimit të iPhone 16 në 2024.

Pra, nëse keni vendosur kundër blerjes së modelit iPhone 15 për të blerë iPhone të vitit të ardhshëm, Apple qartë nuk dëshiron t'ju japë shumë arsye për të pritur, dhe në vend të kësaj ju mund të blini vetë iPhone 15 sepse karakteristikat priten të të jetë identike ndërmjet dy varianteve.

Lajmet e tjera të mëdha rreth serisë iPhone 16 mund të lidhen me teknologjinë e kamerës së saj dhe përmirësimet e mundshme në pjesën e përparme të baterisë, tani që kompania ka miratuar plotësisht karikimin USB C për modelet e saj duke filluar me serinë iPhone 15 këtë vit.

 
TE SUGJEROJME

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations