Nuk dëshironi më të përdorni aplikacioni X? Ja se si të fshini ose çaktivizoni llogarinë tuaj
 
TE SUGJEROJME
Nëse po mendoni të largoheni nga X (Twitter) dhe dëshironi të fshini llogarinë tuaj X, ne do t'ju udhëzojmë se si ta bëni këtë…Në fillim të këtij muaji, Elon Musk u thirr në një takim për mbështetjen e një postimi antisemitik dhe si rezultat disa kompani me emra të mëdhenj, duke përfshirë Apple, Disney dhe IBM kanë ndaluar reklamat në X.

Tani, nëse po mendoni të largoheni nga X për këtë arsye ose një tjetër dhe dëshironi të fshini llogarinë tuaj X, këtu, ne do t'ju tregojmë se si të bëni të njëjtën gjë. Por së pari, duhet të dini se X ju jep dy opsione - çaktivizimin dhe fshirjen.

Duhet të theksohet se fshirja e një llogarie X është e përhershme, ndërsa çaktivizimi është i përkohshëm, por të dyja në thelb bëhen në të njëjtën mënyrë. E thënë thjesht, fillimisht çaktivizoni llogarinë tuaj dhe kjo zgjat për një periudhë prej 30 ditësh. Nëse zgjidhni të mos ndërveproni ose të ktheheni në llogarinë tuaj X, ajo do të fshihet përgjithmonë. Nëse zgjidhni të çaktivizoni, llogaria juaj X nuk do të jetë e dukshme në platformë.

Si të fshini llogarinë X në telefon:

Hapni aplikacionin tuaj X dhe trokitni lehtë mbi ikonën e profilit në pjesën e sipërme majtas.

Më pas, shikoni për Cilësimet dhe Mbështetja > Cilësimet dhe Privatësia.

Tani, kërkoni llogarinë tuaj dhe hapeni atë > Klikoni Çaktivizo llogarinë tuaj.

X tani do t'ju informojë për atë që duhet të dini, me një buton Çaktivizo në fund.

Shtypni Çaktivizo dhe fut fjalëkalimin për të konfirmuar. 

Si të fshini llogarinë X në PC/Web:

Hapni faqen e internetit X dhe kërkoni "Më shumë" në menynë në të majtë.

Tani, shkoni te Cilësimet dhe Mbështetja > Cilësimet dhe privatësia.

Hapni llogarinë tuaj dhe kërkoni Çaktivizo llogarinë tënde.

Shtypni Çaktivizo dhe fut fjalëkalimin për të konfirmuar.

Tani, pasi të çaktivizoni profilin tuaj X/Twitter, ai do të hiqet nga platforma, por do të fshihet vetëm nëse zgjidhni të mos identifikoheni për 30 ditë. Pra, thjesht mos u identifikoni pas çaktivizimit për 30 ditë dhe llogaria juaj duhet të fshihet përgjithmonë.

 
TE SUGJEROJME

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations