Sot prezantohet Galaxy S23, vjen me tre modele. Risi në kamer, bateri, dizanj dhe ngjyra...
Robin Rhee, global PP për biznesin në Samsung Eltronics, tregon eksperiencat më unike që ofronSamsung Galaxy S23, i cili do të prezantohet me datë 1 shkurt 2023 në Samsung Unpacked.

Vitin e kaluar seria Galaxy S bëri një hap të madh përpara. Galaxy S22 Ultra bashkoi fuqinë e pakrahasueshme të serisë Note me kamerën pro-grade dhe performancën e serisë S. Një laps i mirëprojektuar, nateografia dhe një bateri që zgjat më shumë se një ditë e kanë bërë S22 serinë më të fuqishme të krijuar ndonjëherë.

S 23 është eksperienca e fundit premium e krijuar për sot dhe më gjerë:

Kamera e pakrahasueshme

Lojë e fundit

Dizajn i ndërgjegjshëm për mjedisin.

Modeli i ri ofron cilësi premium dhe një experience të pa provuar më parë me një smartphone. Galaxy S23ofron për herë të pare një standart të ri.

Samsung Galaxy S23 vjen në tre modele: Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 plus dhe Galaxy S23. Secili model ka një dizajn unik me një qëllim të mire përcaktuar.

Ekrani  I skajeve Galaxy S23 ultra 6,8 inç pasqyron trashëgiminë e series Galaxy Ultra.

Një lakim i formës së re në skajin e ekranit krijon një sipërfaqe më të madhe të sheshtë në krahasim me S22 Ultra.

Galaxy S23 Plus dhe Galaxy S23 ruajnë ekranet e sheshta në 6,6 inç dhe 61 inç.

Strehimi i kamerës me prerje konturore rreth lenteve është hequr për një dizajn të pastër dhe linear në të gjitha modelet që thekson kamerën ikonike Galaxy.

Të tre modelet vijnë në katër ngjyra: E zezë, krem, jeshile dhe livando.

Projektuar duke pasur parasysh planetin

SeriaS23 gjithashtu revolucionarizon mënyrën se si dizajni i ndërgjegjshëm për mjedisin dhe inovacioni celularë mund të bashkohen për të pasur një ndikim pozitiv në planet.

Në bashkëpunim me partner të ndryshëm Galaxy S23 ka më shumë material të riciklueshme se Galaxy S22 Ultra. Samsung synon të reduktojë mbetjet që ndosin ekosistemin nëpërmjet materialeve të riciklueshme.

Me anë të serisë Galaxy S23 do të mund të parandalohen më shumë se 15 tonë materiale që vijnë nga fundi i oqeanit deri në fund të këtij viti.

Seria në fjalë është ndërtuar në atë mënyrë që të vijojë të jetë e besueshme për vitet që do pasojnë,

Duhet të theksojmë se 22 % e materialet që përmban kjo seri është e riciklueshme. Çdo model i serisë S23 vjen me një kuti paketimi të realizuar me 100% letër të ricikluar. Por risia nuk do përfundojë me kaq, pasi Samsung nuk do të ndalet përsa i përket risive tek përdoruesit e tij, aq më tepër kur bëhet fjalë për të mbrojtur planetin.

Kamera e pakrahasueshme

-Fotografi perfkete të realizuara gjatë natës

-Detaje të pabesueshme

-Eksperiencë profesionale

Fotografitë dhe videot e realizuara me Galaxy S23 do të jenë më kreative pavarësisht vendndodhjes, situatave, subjekteve apo kohës.  Galaxy S23 ofron më së miri një set fotografik profesional, pasi ka një kamer të pakrahasueshme.

Gjithnjë e më shumë njerëzit kërkojnë të memorizojnë kujtimet e tyre në çdo kohë dhe moment ndaj lidhur me këtë Samsung ofron mundësi të shumta për të bërë fotografi apo video në çdo kohë, veçanërisht natën kur ka një mungesë të theksuar ndriçimi. Për të krijuar foto të bukura përgjatë natës do ju vijë në ndihmë adaptuesi i ri “Pixel sensor”.

Gjithashtu dhe portretet apo selfiet e realizuara gjatë natës do të jenë në nivelet maksimale, pasi efekti ka për qëllim të analizojë distancën e objekteve, duke ndarë subjektin nga sfondi.

Qëllimi i S23 është realizimi i fotografive  dhe videove reale, të vërteta. Për të krijuar foto sa më të vërteta do ju vijë në ndihmë adaptuesi VDIS i cili analizon ndriçimin për ta vendosur aty ku është e nevojshme.

Për të gjithë ata që janë të fiksuar pas realizimit të fotove apo videove perfekte të yjeve në qiell do të vijë në ndihmë “Astro Hyperlapse” e cila nuk ka nevojë për paisje shtesë.

Përsa i përket detajeve rezolucioni dhe ngjyrat do të jenë një tjetër pikë kyçe e kësaj serie saqë ju do të mund t’i printoni apo të realizoni canavaçe për shtëpi apo zyrë, pa pasur frikën se nuk do duket si në celularë.

Gjithashtu do të mund të filmoni në 8k me 30 “frame” për sekondë.

Kamerat për të realizuar selfie në të treja modelet e ofruara kanë një rezolucion prej 12 MP në ndryshim nga Seria S22 dhe S22 plus. S23 sjell selfie më dinamika dhe më me shumë ngjyra.

Expert Raë App i cili u aplikua vitin e shkuar në serinë S22 do të vijë sërish, por më shumë i avancuar.

Seria S23 i përpunon më shpejt grafikat se S22 dhe i bën lojrat që të vijnë në një tjetër nivel apo eksperiencë.

Bateri pa fund!

Një tjetër e mirë e Samsung S23 është dhe bateria e cila duket sikur nuk i vjen kurrë fundi. Më tej Samsung ofron dhe “eksperiencat e personalizuara”, si ushtrime, gjumë, punë, relax etj,.

Theksojmë këtu se një tjetër risi që vjen për përdoruesit e shumtë është edhe mundësia që thirrjeve që marrim t’u përgjigjemi me tekst dhe jo me “alo”.

Samsung ka bashkëpunuar me Google në mënyrë që përdoruesit e shumtë të kenë akeses sa më të gjërë në shërbime të ndryshme.

E ndërsa bota bëhet më komplekse, njerëzit kërkojnë gjithnjë e më shumë risi në teknologji që e bën më të lehtë eksplorimin e interesave të tyre.

What to expect at Samsung's Unpacked 2023 Event: Galaxy S23 Ultra and more!

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations