Snapchat ka më shumë se 420 milionë përdorues aktivë në ditë
Snapchat po ndërton një bërthamë të fortë përdoruesish në tregje të ndryshme, të cilat mund të kenë ndihmuar në rritjen mbi 400 milionë për platformën.

Snapchat arriti 422 milionë përdorues aktivë ditorë në tremujorin e parë (TM1) të këtij viti, një rritje prej 39 milionë ose 10 për qind (nga viti në vit).

Në tremujorin e parë, të ardhurat e kompanisë së saj mëmë Snap u rritën 21 për qind (në vit) në 1,195 miliardë dollarë, të nxitura nga përmirësimet e bëra në platformën e saj të reklamave dhe një rritje e kërkesës për zgjidhjet e saj të reklamave me reagim të drejtpërdrejtë (DR).

“Ne vazhduam të bëjmë përparim drejt diversifikimit të burimeve tona të të ardhurave, me Snapchat+ duke u rritur në më shumë se 9 milionë abonentë në tremujorin e parë,” tha kompania në një deklaratë.

Gjatë tremujorit, koha e përgjithshme e shpenzuar për shikimin e përmbajtjes globalisht u rrit nga viti në vit, e nxitur kryesisht nga rritja e fortë e kohës totale të shpenzuar për shikimin e "Spotlight" dhe "Historitë e Krijuesve".

“Koha totale e shpenzuar për të parë përmbajtjen e Spotlight u rrit më shumë se 125 për qind nga viti në vit,” informoi kompania.

Snap tha se për të thelluar më tej angazhimin e përmbajtjes, po fokusohet në tre fusha kryesore.

"Së pari, ne vazhdojmë të investojmë në modelet tona të mësimit të makinerive (ML) për të përmirësuar renditjen dhe personalizimin e përmbajtjes në të gjitha sipërfaqet tona të përmbajtjes," vuri në dukje kompania.

Së dyti, "ne po rrisim komunitetin tonë të krijuesve dhe diversitetin e përmbajtjes duke mbështetur dhe shpërblyer krijuesit".

"Së treti, ne po përmirësojmë përvojën dhe veçoritë tona të përmbajtjes për të përmirësuar marrëdhëniet në të gjithë shërbimin tonë," shtoi ai.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations