Netflix merr lojërat e tij më të mëdha deri më tani me trilogjinë GTA në dhjetor
 
TE SUGJEROJME
The GTA Trilogy bashkohet me një mori ofertash mbresëlënëse të lojrave Netflix. Netflix po shton Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition në listën e tij gjithnjë e më të zgjeruar, gjithnjë mbresëlënëse të lojërave, pikërisht në kohën e duhur për pushimet që kanë nevojë për 20 minuta pushim nga sezoni i familjes.

Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition (të cilin ne do ta quajmë Trilogjia GTA për hir të thjeshtësisë) është një remaster i GTA III, GTA: Vice City dhe GTA: San Andreas.

Lojtarët mund të regjistrohen paraprakisht për lojërat që fillojnë sot në iOS dhe Google Play. Ai do të jetë i disponueshëm si në aplikacionin celular Netflix dhe do të ofrohet veçmas për abonentët e Netflix në App Store dhe Google Play.

Netflix nuk mund të ndalet, nuk do të ndalojë së ofruari disa nga titujt më të mëdhenj në shërbimin e tij të transmetimit. Ne kemi Kentucky Route Zero, Before Your Eyes, të dyja lojërat Oxenfree, Immortality, Spiritfarer dhe Dead Cells. Viti i ardhshëm do të sjellë Katana Zero, Death's Door dhe Hades.

Nuk është koleksioni më i madh i lojërave, por dreq nëse nuk është një i kuruar mirë, veçanërisht pasi shumë nga këto lojëra ofrohen ekskluzivisht në celular përmes një abonimi në Netflix.

Raportet e fundit kanë sugjeruar që lojërat Netflix nuk luhen nga një pjesë e konsiderueshme e përdoruesve të tij dhe Netflix nuk ka lëshuar kurrë ndonjë informacion se kush po luan çfarë dhe cilat janë lojërat e tij më të njohura. Por duket sikur Netflix është një sukses bankar duke ofruar tituj të suksesshëm komercial me njohje të madhe emri që kanë një gamë shijesh dhe përvojash.

GTA Trilogy, një koleksion lojërash nga një prej ekskluziviteteve më të njohura në historinë e lojërave video, duket si një tjetër mundësi e shkëlqyer për një shërbim që nuk ka pasur asgjë tjetër veç përfitimeve të mira në historinë e tij dyvjeçare.

Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition do të jetë i disponueshëm për abonentët e Netflix në iOS dhe Android dhe nëpërmjet aplikacionit celular Netflix më 14 dhjetor.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations