YouTube sjell veçori të reja për aplikacionin e tij Music
 
TE SUGJEROJME
     
YouTube po shton filtra të rinj në aplikacionin e tij Music për të përmirësuar përvojën e përdoruesve. Filtri i ri i humorit do t'i ndihmojë përdoruesit të kërkojnë dhe transmetojnë lloje të ndryshme muzike në varësi të disponimit të tyre.

Fillimisht, YouTube shtoi seksionet Stërvitje, Fokus, Relaks, Udhëtim, Energji dhe Podcast në 2020. Megjithatë sipas raporteve, YouTube së shpejti do të shtojë më shumë filtra humori, duke përfshirë një të quajtur "Cry", i cili do të ketë "Këngët e Trishtuara" të veta Supermix" për të ngushëlluar dhe për t'i bërë përdoruesit të ndihen të lidhur emocionalisht me muzikën.

Përveç "Cry", filtrat e rinj të YouTube Music do të përfshijnë gjithashtu Romance, Party, Feel Good dhe Sleep, të cilat do të kurojnë listat për luajtje të përshtatura për gjendjen emocionale të përdoruesit. Këto lista për luajtje mund të gjenden brenda aplikacionit nën "Të përziera për ty" dhe "Nga biblioteka jote", krahas karuselit të njohur si "Dëgjo përsëri" dhe "Ngjashëm me". Sipas një raporti nga 9to5Google, filtrat e rinj në YouTube Music u zbuluan fillimisht nga disa përdorues të Reddit, të cilët përmendën disponueshmërinë e tij si për versionin në ueb ashtu edhe për aplikacionin YouTube Music.

Thuhet se prezantimi i kësaj veçorie të re duket se po ndodh përmes një prezantimi nga ana e serverit. Aktualisht, në versionin ueb, 4 filtrat e rinj janë të aksesueshëm, duke përjashtuar "CRY". Megjithatë, pritet që filtrat e mbetur do t'i bashkohen linjës në të ardhmen e afërt dhe ky zgjerim duhet të ndodhë me shpejtësi si në ueb ashtu edhe në aplikacionet celulare.

Veçanërisht, përditësimi i fundit në YouTube Music ishte në vitin 2021, kur YouTube shtoi një filtër të ri humori të quajtur "Energise" dhe bëri të disponueshëm filtrat e humorit në aplikacionin e uebit. Shtesat më të fundit e çojnë numrin total të filtrave të humorit në njëmbëdhjetë, gjë që mund të jetë një shtesë e rëndësishme për ndërfaqen e përdoruesit të YouTube Music (YTM). Megjithatë, vlen të përmendet se aplikacioni kryesor i YouTube ka gjithashtu shumë filtra dhe tema që ndryshojnë në mënyrë dinamike furnizimin Home.

Ndërkohë, muajin e kaluar YouTube gjithashtu lançoi një veçori të re të quajtur Samples. Ky funksion është një furnizim i personalizuar i segmenteve të shkurtra të videove muzikore që i ndihmon përdoruesit të zbulojnë muzikë të re për të dëgjuar. Samples mundësohet nga biblioteka e madhe e videove muzikore të YouTube Music, kështu që ka gjithmonë diçka të re për të gjetur.

Me çdo mostër, përdoruesit mund ta shtojnë shpejt këngën në koleksionin e tyre, ta ndajnë atë me miqtë, të krijojnë një listë të re dëgjimi, të fillojnë një stacion të ri radiofonik, të shikojnë videon e plotë, të vizitojnë faqen e albumit ose madje ta përdorin këngën për të krijuar këngën e tyre të shkurtër . Për artistët, skeda Samples ofron një mënyrë të re për të arritur fansa të rinj dhe për të krijuar një komunitet në YouTube.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations