Smartphone-t më të mirë ekonomikë të 2020
Ka një gamë të gjerë telefonash në treg, të cilët janë ekonomikë por që nuk janë cilësorë. Më poshtë lista e telefonave me parametrat më të mirë brenda vetëm 250 Euro.

Lufta midis konkurentëve është  që çdo vit të prodhojnë smartphone me sa më shumë opsione të reja  dhe parametra të avancuar, me nje çmim sa më të ulët. 

Megjithë atë ka një gamë të gjerë telefonash të lirë që nuk janë cilësorë. Më poshtë do të listojmë telefonat më të mirë të 2020-es me parametrat më të mirë që ndërkohë jane dhe shumë ekonomikë. Me një çmim mesatar prej 250 Euro ke bërë një marrëveshje shumë të leverdisshme.

 1. Oppo A5 2020

 2. Moto G7 Power

 3. Huawei P Smart (2019)

 4. Honor 10 Lite

 5. Motorola One Macro

 6. Realme 3 Pro

 7. Redmi Note 7

 8. Moto E6 Plus

 9. Nokia 4.2

 10. Redmi 7A

Në alternativë të tyre mund të sugjerojmë disa telefona me çmim të përafërt dhe ku mund t'i gjeni:

 1. Xiaomi Redmi 8
 2. Xiaomi Redmi Note 9
 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations