Avatarët e personalizuar edhe në WhatsApp
Avatarët, personazhet të personalizueshme që janë tashmë të disponueshme në shërbimet e Meta-s sikurs Facebook dhe Instagram, po lansohen zyrtarisht në WhatsApp.

Meta ka bërë të ditur se ato mund të përdoren si foto profili në shërbimin e mesazheve ose të dërgohen në formën e një prej 36 stickersave me porosi.

Funksioni “do të jetë i disponueshëm për përdoruesit kudo që nga sot”, sipas njoftimit për shtyp të Metës.

Karakteristika e avatarëve të WhatsAppit është lansuar në mënyrë të qëndrueshme te testuesit beta për disa muaj tani.

Ato kanë qenë të disponueshme për disa (por jo të gjithë) përdorues beta në Android dhe iOS që të paktën që nga tetori, sipas WABetaInfo, por ato pritet të bëhen të disponueshme për të gjithë përdoruesit në celular gjatë javëve të ardhshme.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations