S20 & S20 Ultra: çfarë Samsung nuk do t’ju tregojë
Video e re në YouTube: Samsung Galaxy S20 & S20 Ultra Review.
Klikoni mbi linkun më poshtë për videon e plotë ⬇️

S20 & S20 Ultra: çfarë Samsung nuk do t’ju tregojë

Samsung Galaxy S20 & S20 Ultra janë smartphonet me të cilët Samsung guxoi, për të mos thënë rrezikoi me parametrat që i ndertoi ata. Refresh rate 120 hz, superzoom deri në 100x, kamera kryesore 108 MP, këto janë shifrat që do të Samsung synon të përçajë tregun. Në këtë review do të tregojmë gjërat më interesante dhe disa hile të telefonave që Samsung nuk do t’ju tregojë. Në fund do të vendosni ju se cili ju pëlqen dhe ju përshtatet më shumë.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations