YouTube Music tani ka komente në YouTube
 
TE SUGJEROJME
YouTube Music ka një ekran të ridizajnuar "Now Playing" që përfshin seksionin e komenteve nga cilado video në YouTube nga e cila është tërhequr. Tani, mund të lexoni dhe shkruani komente drejtpërdrejt nga aplikacioni nëse kjo është ajo që ju pëlqen.

Përditësimi po shpërndahet tani për përdoruesit e iOS dhe Android, raporton 9to5Google.

Përditësimet e tjera të ndërfaqes përfshijnë artin më të madh të albumit dhe një linjë të re të butonave me rrëshqitje horizontalisht mbi shiritin e përparimit.

Butonat përfshijnë ruajtjen, një ndarje tani lehtësisht të aksesueshme, shkarkim, radio dhe butonin e seksionit të komenteve të lartpërmendura – megjithëse me sa duket vetëm për këngët me një video të disponueshme.

Butonat e pëlqimit / mospëlqimit të YouTube Music zhvendosen gjithashtu në përputhje me butonat e rinj, kështu që tani emri i këngës dhe albumi janë rreshtuar në të majtë të ekranit (duke aneksuar vendin ku ishte butoni i mospëlqimit).

Prekja e butonit të komenteve të YouTube Music shfaqet një ndërfaqe pothuajse e padukshme për aplikacionin e rregullt YouTube dhe përfshin komentet ekzistuese nga ngarkimi i YouTube (krahasoni pamjen e ekranit të YouTube Music nga 9to5Google më lart me të njëjtën këngë në YouTube).

Edhe pse ne ishim në gjendje të shikonim ndërfaqen e re Now Playing, ne nuk mundëm ta testonim vetë seksionin e ri të komenteve, pasi ai buton mungonte ende. Megjithatë, mund të provosh të shikosh nëse je pjesë e prezantimit të plotë duke ndaluar me forcë YouTube Music në Android dhe duke e rihapur atë (sigurohu që aplikacioni yt të jetë i përditësuar). Nëse e shihni, jepni një koment - dhe bëjeni të mirë, për hir të Google.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations