YouTube Music: dy veçori të reja
YouTube Music po merr një përditësim mjaft të rëndësishëm të UI. Një pjesë e Recent Activity ka filluar të shfaqet në skedën e Library, duke renditur të gjithë përmbajtjen më të fundit që luhet.

Një funksion i ngjashëm ka qenë i pranishëm për ca kohë në Music play, por në këtë rast dinamika është pak më ndryshe. Përmbajtja e fundit e videove renditet në mënyrë individuale në një listë të lëvizshme anash, por duke klikuar titullin do të keni qasje në një histori më të plotë dhe të detajuar të audios, e cila gjithashtu përfshin këngë vetëm audio.

Një funksion tjetër i marrë drejtpërdrejt nga Music play është aftësia për të lejuar pajisjet e jashtme të fillojnë riprodhimin. Me fjalë të tjera, kur lidhni altoparlantët wireless ose jo, ose kufjet ose sistemet pa duar, mund të vendosni nëse do të filloni automatikisht muzikën, pa pasur nevojë të shtypni asgjë. Si parazgjedhje funksioni është aktiv.

Music play ka akoma disa veçori më shumë sesa të porsaardhurit, përkundër faktit se Google tashmë ka thënë se dëshiron ta mbyllë atë më vonë këtë vit. Shpresa është që kolosët të përdorin muajt e mbetur për të sjellë të dy aplikimet të paktën në masë të barabartë.

Seksioni Aktiviteti i Fundit po shpërndahet si në aplikacionin Android, ashtu edhe në aplikacionin iOS dhe në faqen e Uebit; rishikimi automatik duket se është vetëm prerogativi i Android.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations