Punonjësi i Google pushohet nga puna pas 11 vitesh: Kam humbur një pjesë të identitetit tim brenda natës
Një ish-punonjës i Google foli për përvojën e tij të pushimeve nga puna në LinkedIin. Ai tha se pushimet nga puna ishin 'plagosje emocionale' dhe se ndjehej sikur humbi një pjesë të identitetit të tij brenda natës.

Të pushosh nga një kompani të cilës i ke përkushtuar mbi një dekadë mund të jetë një përvojë e vështirë. Pasi të kaloni disa vjet në një kompani, filloni të zhvilloni një lidhje emocionale me vendin dhe shpesh është e vështirë ta lini atë, veçanërisht kur lamtumira është e papritur. Diçka e ngjashme ndodhi me një ish-punonjës të Google, i cili duhej t'i thoshte lamtumirë kompanisë pas më shumë se 11 vitesh shërbim. Me origjinë nga SHBA, njeriu u ndikua nga pushimet masive të Google të njoftuara në janar. Megjithatë, ai ishte në një gjendje 'shumë emocionale' dhe nuk e ndau përvojën e tij në atë kohë.

Ish-punonjësi i Google ndan përvojën e pushimit nga puna

Ish-punonjësi i Google më në fund vendosi të thyejë heshtjen e tij dhe të flasë për pushimet nga puna që prekën 12,000 njerëz në mbarë botën në janar të këtij viti. Ai tha se pushimet nga puna ishin 'mëkëmbëse emocionale' dhe e bënë atë të vërë në dyshim vlerën e tij.

"Me marrjen e lajmit u ndjeva sikur jeta ime po qarkullonte në rrjedhën e ujit. Kam humbur një pjesë të identitetit tim brenda natës dhe vura në dyshim vetëvlerësimin tim. Dhe kjo erdhi pas një sërë grushtash në zorrë që kam pësuar gjatë dy të fundit. vite në jetën time personale, kështu që nuk isha në një gjendje elastike”, shkroi burri në një postim në LinkedIn.

"U ngushëllova duke mësuar se njerëzit që e njohin më mirë punën time (menaxheri dhe drejtori im) nuk e kishin idenë se kjo po ndodhte. Dikush në nivelet më të larta të kompanisë ndërtoi një model, ekzekutoi algoritmin dhe nxori emrin tim. Por ishte ende plagë emocionale”, shtoi ai.

Duke falenderuar ish-kolegët e tij për një kohë të mrekullueshme, ai shkroi: "Do të marr vetëm një moment për të falënderuar të gjithë njerëzit e shkëlqyer, të zhytur në mendime, të zellshëm, të sjellshëm, të respektueshëm, argëtues dhe interesantë me të cilët kam pasur privilegjin të punoj. në Google gjatë 11 viteve të fundit. Ju e keni bërë kohën time në Google fazën më shpërblyese të karrierës sime deri më tani, dhe unë do të jem përgjithmonë mirënjohës për të. Thjesht do të doja të kisha pasur mundësinë t'ju them një lamtumirë të duhur. "

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations