Prakticitet me Surface Laptop Go 3
Microsoft sapo njoftoi Surface Laptop Go 3 në ngjarjen e tij Surface të enjten, dhe ne kemi arritur ta provojmë shkurtimisht atë si pjesë e një sesioni demo pas prezantimit kryesor.

Siç e prisnim pasi pamë prezantimin e Microsoft, laptopi duket personalisht si Surface Laptop Go 2 i vitit të kaluar. Është shumë i lehtë, por ka një ndërtim të fortë. Kjo lehtësi është tërheqja e vërtetë e kësaj pajisjeje - por ekrani me rezolucion të ulët 12,4 inç, në 1536 x 1024, ndihet paksa i zhgënjyer kur pjesa tjetër e harduerit është ndërtuar me cilësi kaq të lartë. Shasia e bukur e bën ekranin të duket edhe më kokrra, dhe me Copilot që zë një pjesë të mirë të anës së djathtë të ekranit, ndërfaqja ka një ndjenjë të ngushtë. Ne do të duhet të kryejmë testime më të gjera për të parë se sa rezolucioni ndikon përfundimisht në përvojën e përdoruesit.

Çelësat janë mjaft të klikueshëm me një sasi të mirë rezistence. Por kjo është e pritshme; Tastierat sipërfaqësore janë disa nga më të mirat, dhe kjo është shumë e rehatshme. Touchpad është ende pak i vogël, megjithëse ka një klikim të këndshëm.

Laptopi që pamë në katin demo kishte një Intel Core i5-1235U të gjeneratës së 12-të, dhe mund ta blini me deri në 16 GB RAM dhe 256 GB hapësirë ruajtëse. Ky procesor është një lajm disi i vjetër në këtë pikë, pasi Intel sapo njoftoi linjën e tij të gjeneratës së 14-të, megjithëse ne do të prisnim që performanca e tij të ishte adekuate për rastet e përdorimit të përgjithshëm.

Microsoft thotë se ofron gjithashtu deri në 15 orë bateri, e cila shpresojmë se do të dalë në botën reale; një nga goditjet më të mëdha të Dan Seifert në Surface Laptop Go 2 ishte se kishte jetëgjatësi të keqe të baterisë.

Surface Laptop Go 3 është për porositje paraprake dhe do të jetë në dispozicion më 3 tetor. Fillon nga 799 dollarë. Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth asaj që zbuloi Microsoft, shikoni postimin tonë në lidhje me njoftimet më të mëdha nga shfaqja.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations