Dëshironi të kontrolloni se kush ju ka ndjekur së fundmi në Instagram? Ja truku!
Jeni të interesuar të zbuloni se kush ju ka ndjekur së fundmi në Instagram? Instagram është pa dyshim një nga platformat më tërheqëse të mediave sociale në ditët e sotme, me më shumë se dy miliardë njerëz në mbarë botën që e përdorin atë çdo ditë.

Aplikacioni në pronësi të Meta ka pësuar disa modifikime gjatë viteve të fundit, paralelisht me shfaqjen e krijuesve të përmbajtjes në internet. Pasi kaluan një ditë të gjatë dhe të lodhshme në punë, është bërë zakon për shumë njerëz që të lëvizin në Instagram të paktën një herë para se të shkojnë në shtrat.

Një përdorues duhet të ndjekë një llogari në Instagram për të mbajtur veten të përditësuar në lidhje me aktivitetin e saj dhe për të bashkëvepruar me pronarin e saj. Por njerëzit që kanë miliona ndjekës mund ta kenë të vështirë të mbajnë gjurmët e atyre më të fundit. Ata që përdorin Instagramin vetëm për qëllime argëtimi, mund të mos e kuptojnë domosdoshmërinë e monitorimit të ndjekësve të tyre të fundit.

Sidoqoftë, mund të jetë i detyrueshëm për krijuesit e përmbajtjes dhe njerëzit që kanë një llogari biznesi në Instagram. Nëse ata e dinë se çfarë lloj përdoruesish i kanë ndjekur, kjo do t'i ndihmojë ata të kuptojnë shijet dhe kërkesat e audiencës.

Ka disa mënyra për të gjurmuar ndjekësit tuaj të fundit në Instagram. Lista mund të gjendet në vetë platformën, e cila mund të ndihmojë në gjetjen e atyre personave që kanë filluar së fundmi t'ju ndjekin.

Hapat për të parë ndjekësit e fundit në Instagram;

Hapni aplikacionin Instagram në pajisjen tuaj.

Vizitoni profilin tuaj duke trokitur në ikonën e profilit të disponueshëm në këndin e poshtëm djathtas.

Tani shkoni te lista e ndjekësve.

Një listë me emrat e ndjekësve tuaj do të hapet në faqen tjetër.

Ndjekësit më të fundit do të jenë aty sipas rendit kronologjik, që do të thotë se më të fundit do të shfaqen në krye të listës.

Përdoruesve u rekomandohet të shmangin aplikacionet e palëve të treta për të kontrolluar njësoj pasi ato ndonjëherë mund të bëhen kërcënim për të dhënat e tyre në Instagram.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations