Arnimi më i fundit i Baldur's Gate 3 e bën më të vështirë luftën më të vështirë në lojë
 
TE SUGJEROJME
Baldur's Gate 3 Patch 3 është i drejtpërdrejtë, i mprehtë dhe oh djalë, a zbaton disa rregullime për të cilat jam i lumtur - dhe disa që tmerrojnë dritën e diellit jashtë meje.

Para së gjithash, mirëpresim përdoruesit e Mac! Tani mund të luani në Mac. Sigurohuni që të shikoni kërkesat minimale të specifikimeve dhe mos harroni të çinstaloni dhe riinstaloni lojën (nëse keni luajtur Early Access) për të siguruar një tranzicion të qetë në lëshimin e plotë.

Gjithashtu, Pasqyra Magjike është live, kështu që lojtarët mund t'u japin personazheve të tyre një prerje flokësh shumë të nevojshme (ose rirregullim të plotë të fytyrës).

Me këto dy përditësime të mëdha jashtë rrugës, ne mund të zhytemi në detajet e kësaj patch. Siç e përmenda, është e madhe.

Vijnë spoilerët e dritës për Baldur's Gate 3 Act 3.

Një gjë që përmenda në rishikimin tim të PS5 është se sa e vështirë është të shohësh gjithçka. Unë përmenda se për shkak se ikona që tregon se cilat artikuj në inventarin tuaj janë të pajisura me karakterin tuaj ishte kaq e vogël, gabimisht i shita rrobat nga trupi im. Epo, duket se Larian Studios më dëgjoi duke rritur madhësinë e ikonës së pajisur në tastierë. Duket sikur fuqitë që kam dëgjuar gjithashtu grindjet e mia për zbulimin dhe eksplorimin me kontrolluesin, duke përmirësuar "si loja trajton zgjedhjen e objekteve në kontrollues".

Megjithëse kaloj rregullisht midis konsolës BG3 dhe PC-së, këto rregullime mund ta bëjnë PS5 mënyrën time kryesore të lojës.

Patch 3 shton gjithashtu një përditësim serioz të cilësisë së jetës që do t'i bëjë pushimet e gjata më pak zhgënjyese. Teksa kaloj më vonë në lojë, po bëhet më e vështirë të marr ushqim të mjaftueshëm për pushime të gjata. Është një dhimbje prapa të shkosh në kamp, të kuptosh se nuk ke mjaftueshëm ushqim për një pushim të gjatë, të largohesh nga kampi, të blesh ushqim dhe të kthehesh. Në aktin 1 dhe 2, ju mund të bëni tregti me Volon, duke blerë ushqim prej tij pa pasur nevojë të largoheshit nga kampi. Por për disa arsye, kjo aftësi u çaktivizua në Aktin 3. Jo më shumë! Larian rivendosi licencën e tij të biznesit, duke ju lejuar të bëni tregti me të kur ai është në kampin tuaj. Hora!

Disa nga këto rregullime vijnë pak me vonesë për mua, por megjithatë janë shtesa të mirëseardhura. Kur nivelizoni një personazh, loja tani do të vendosë në radhë të gjithë anëtarët e partisë që kanë nevojë për nivelim, kështu që nuk keni nevojë të zgjidhni secilin veç e veç.

Ka pasur gjithashtu përmirësime të rëndësishme në luftën Cazador:

Cazador tani nuk mund të kthehet ose të mbetet në formën e tij të mjegullës nëse është në rrezet magjike të diellit, siç është ajo e krijuar nga magjia e Dritës së Ditës.

Dhe lufta e Ensurëve:

Rregulloi shpërthimin e Ansur's Stormheart Nova pikërisht përmes mburojave të akullit që mund të fshiheni pas.

Unë me të vërtetë do të doja që një të ishte rregulluar më shpejt. Lufta me Ansur ishte shumë më e vështirë se ç'duhej, veçanërisht sepse mendoja se fshehja pas shtyllave të akullit do të më mbronte.

Megjithëse shënimet e Patch 3 janë jashtëzakonisht të gjata, ato ia vlen t'i lexoni vetë për të gjitha përditësimet qesharake jashtë kontekstit. Këtu janë disa nga të preferuarat e mia:

Përmirësoi pozat e vdekjes së minjve.

Kufomat e anëtarëve të partisë tani do të hiqen nga çantat e shpinës së personazheve që shkarkohen.

Nuk mund të organizoni më që të bëhet një arkivol për fëmijën e çiftit të vdekur, të vrisni arkivolin, pastaj të ktheheni dhe t'i tregoni çiftit se gjithçka ishte në rregull. Ky ishte një defekt, ju përbindësha.

Por ndërsa më pëlqen pothuajse gjithçka që po shoh në këto shënime patch, disa nga këto rregullime janë thjesht të panevojshme:

Halsin nuk do t'ju japë më një puthje të fundit përpara betejës përfundimtare nëse nuk jeni në të vërtetë në një lidhje me të.

Mirë, kjo e fundit nuk ishte diçka që duhej rregulluar! Kush nuk do të donte një smooch nga djali i madh i ariut para se të vdisni? Është ngushëlluese!

Këtu janë disa përditësime të tjera të panevojshme:

Në Modalitetin Tactician, Raphael tani mund të Multisulmojë dy herë në kthesë.

Rezultati i aftësisë së urtësisë së Raphaelit është rritur.

Rriti nivelin e Raphaelit në nivelin 16.

Zinxhirët Diabolic të Raphael janë tani më të fuqishëm dhe mund të godasin deri në tre objektiva me dëmtime paksa të reduktuara.

Lufta kundër Raphaelit në Shtëpinë e Shpresës është mjaft brutale, por a kishit vërtet nevojë të zhveshje...ahem... dreqin prej tij?? Të paktën Larian rregulloi gjithashtu një defekt ku anëtarët e partisë nuk do të preken më përgjithmonë nga debutimi i Harleep's Draining Kiss.

 

Edhe Larian pranon se disa nga këto përditësime nuk kishin nevojë të përfshiheshin, por e bëri këtë gjithsesi për shaka.

 

Askush nuk e kërkoi këtë, por ne e bëmë skenën e ceremorfozës në nautiloid më të tmerrshme. jeni te mirepritur.

Me gjithë këto përditësime, mezi pres të kaloj edhe 300 orë të tjera në këtë lojë.

 
TE SUGJEROJME

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations