2 milionë përdorues të Instagram paguajnë për të ndjekur të preferuarit e tyre!
Instagram ka arritur një moment historik të rëndësishëm, me mbi 2 milionë abonime aktive për krijuesit. Ky zhvillim shënon një ndryshim të dukshëm në mënyrën se si përdoruesit angazhohen me krijuesit e tyre të preferuar të përmbajtjes, pasi ata tani kanë mundësinë t'i mbështesin drejtpërdrejt përmes abonimeve me pagesë.

Instagram ka arritur një moment historik të rëndësishëm, me mbi 2 milionë abonime aktive për krijuesit në platformë. Ky zhvillim shënon një ndryshim të dukshëm në mënyrën se si përdoruesit angazhohen me krijuesit e tyre të preferuar të përmbajtjes, pasi ata tani kanë mundësinë t'i mbështesin drejtpërdrejt përmes abonimeve me pagesë.

Në përputhje me këtë, Instagram ka prezantuar gjithashtu një veçori të re të quajtur ngacmimi i tregimeve të abonimit, që synon të tërheqë jo-abonuesit me përmbajtje ekskluzive nga krijuesit. Kjo veçori shfaq përmbajtjen vetëm për abonentët në tregimet e krijuesve, duke nxitur jo-abonentët të konsiderojnë abonimin për të hyrë në përmbajtjen premium.

Futja e abonimeve në Instagram u ofron krijuesve në mbarë botën një mjet për të fituar të ardhura mujore të vazhdueshme bazuar në mbështetjen e fansave të tyre. Për të fuqizuar më tej krijuesit në rritjen e bazës së tyre të abonimit, Instagram po nxjerr teste për mjete të reja të dizajnuara për të përmirësuar përvojën e abonimit. Këto përfshijnë udhëzime brenda aplikacionit përmes studimeve të rasteve, praktikave më të mira dhe rekomandimeve të disponueshme në Panelin Profesional.

Për më tepër, krijuesit do të kenë qasje në njohuri mbi efektivitetin e përpjekjeve të tyre për abonim, si p.sh. numri i prekjeve në ngjitësen e abonimit në tregimet e tyre. Në një përpjekje për të mbrojtur përmbajtjen ekskluzive të krijuesve, Instagram po eksperimenton gjithashtu me masa të reja për të parandaluar pamjet e ekranit dhe regjistrimet në ekran. Kjo nismë synon të ruajë integritetin e përmbajtjes së bazuar në abonim dhe të sigurojë që puna e krijuesve të mbetet ekskluzive për abonentët që paguajnë, tha kompania.

What's your reaction?


You may also like

Facebook Conversations